Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ - ΣΥΛΛΟΓΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ

Ευχαριστούμε πολύ όλους εσάς που χαιρετίζετε την ιδέα μας και είστε πρόθυμοι να συμβάλλετε στην προσπάθειά μας. Μα πιο πολύ, σας ευχαριστούμε γιατί είστε ακόμη Έλληνες που αγαπούν τη χώρα τους! Όπως πολύ σωστά ειπώθηκε από πολλούς, πρέπει να γίνει μια οργανωμένη κίνηση και για το λόγο αυτό, χρειάζεται να συντάξουμε μια οργανωτική επιτροπή από ανθρώπους με γνώσεις σε βασικής σημασίας τομείς. Θα θέλαμε να οργανώσουμε αυτό το νέο κόμμα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, άρα παρακαλούμε πολύ, όσοι ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε ενεργά στο σκοπό αυτό, να αποστείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα στη διεύθυνση neokommatora@gmail.com.


Σε περίπτωση που σε αυτό το στάδιο δεν επιθυμείτε να αποκαλύψετε το ονοματεπώνυμό σας, φυσικά μπορείτε να το παραλείψετε στο βιογραφικό. Επιπλέον, ως τρόπος επικοινωνίας μας αρκεί το email σας σε περίπτωση που δε θέλετε να αποκαλυψετε το νούμερο τηλεφώνου σας.

Επιτρέψτε μας να τονίσουμε ότι μια τέτοια κίνηση απαιτεί πολύ χρόνο κι αφοσίωση από ανθρώπους που είναι αποφασισμένοι να προσπαθήσουν με κάθε δυνατό και έννομο μέσο να κάνουν τη διαφορά.

5 σχόλια:

  1. Παιδιά δέχεστε απηυδησμένα μέλη κομμάτων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεχόμαστε όλους αυτούς που είναι έτοιμοι να αγωνιστούν για το καλό της πατρίδας μας. Στείλτε μας μαιλ για να μπορέσουμε να επικοινωνίσουμε μαζί σας. Ευχαριστούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ξαναστείλτε ένα email στο τροκτικο για την ύπαρξη σας... να σας αναρτήσουν να σας δει ο κόσμος...!!!!! με το καλο παιδιά... θα ήθελα πολύ να συμμετάσχω στο όλο θέμα... αλλα έχω αυτό το blog και δεν θέλω να το παρατήσω

    anti-ntp.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παιδία τι γίνεται; Υπάρχει κάποια πρόοδος; Έχει γίνει καμμία συνάντηση; Ελπίζω να μη μείνει η κίνηση μόνο σε ευχές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είμαστε στο στάδιο συγκέντρωσης βιογραφικών των ανθρώπων που ενδιαφέρονται να βοηθήσουν σε αυτή την πρωτοβουλία. Μέχρι τώρα όμως η συμμετοχή των ενδιαφερομένων δεν είναι ικανοποιητική και έτσι αναδιοργανώνουμε τον τρόπο δράσης μας.

    Θα βγάλουμε και επίσημα ανακοίνωση εντός των ημερών.

    Ευχαριστούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή