Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

ΠΡΟΤΑΣΗ: ΝΑ ΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ

Παιδιά, μία πρόταση, να ιδρύσουμε εμείς οι πολίτες ένα νέο κόμμα και να κατέβουμε στις εκλογές. Να βρούμε ικανούς ανθρώπους, μορφωμένους, ανθρώπους που αγαπούν την πατρίδα. Ανθρώπους έτοιμους να δουλέψουν σκληρά για το καλό της πατρίδας. Χωρίς σκοπιμότητες, χωρίς λαμογιές, χωρίς να κοιτούν μόνο πως θα πλουτίσουν από τον κόπο των Ελλήνων. Είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να τις κερδίσουμε! Ας ενωθούμε όλοι οι Έλληνες εναντίον όλων αυτών που κατέστρεψαν την πατρίδα μας. Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε! Οικονομικό πόλεμο αυτοί, θα τους τρελάνουμε εμείς με νίκη στις εκλογές. Η πρώτη αλλαγή που θα επιφέρει η νέα κυβέρνηση είναι: ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ! Να τους βάλουμε ΟΛΟΥΣ μέσα!

Ρε παιδιά ας σώσουμε την πατρίδα μας μόνοι μας. Δε βλέπετε τι γίνεται; Έχουμε χάσει την Εθνική μας κυριαρχία. Δε μας ανήκει πλέον η χώρα μας. Σε λίγο θα χάσουμε τη Θράκη, θα χάσουμε την Κρήτη. Ας αντισταθούμε! Για τα παιδιά μας.Ας αγαπήσουμε επιτέλους τον τόπο μας και ας κάνουμε ότι μπορούμε για να τον σώσουμε.!

Δεν είμαι ούτε εθνικιστής, ούτε φασίστας, ούτε ακροδεξιός, ούτε τίποτα.

Ένας απλός πολίτης είμαι που αγαπώ τον τόπο μου και είμαι περήφανος που γεννήθηκα ΕΛΛΗΝΑΣ!

116 σχόλια:

  1. Καιρός είναι επιτέλους να σταματήσουμε να σκύβουμε το κεφάλι στις οικογενειακές αυτοκρατορίες που μας κυβερνούν χρόνια τώρα και να ορθώσουμε το παράστημά μας σαν γνήσιοι Έλληνες! Ας κατεβάσουμε από τους χρυσούς θρόνους τους όλους εκείνους που καταχράστηκαν την εμπιστοσύνη μας, πλούτισαν στις πλάτες μας και τώρα θυσιάζουν τη χώρα μας και το μέλλον μας προς χάρη προσωπικών συμφερόντων στο βωμό της Παγκόσμιας Τάξης Πραγμάτων.
    Πότε επιτέλους οι προδότες του έθνους θα καταλήξουν εκεί που τους αξίζει; Στη φυλακή! Μέσα από τις μεγάλες κρίσεις αναδεικνύονται και μεγάλες ευκαιρίες. Και τώρα είναι η ευκαιρία του ελληνικού λαού να αντιδράσει στην προδοσία και να αναδείξει τους ηγέτες που του αξίζουν. Ας ενωθούμε, οργανωμένα, τίμια και με μόνο στόχο το καλό της Ελλάδας κι όχι των λίγων, να διεκδικήσουμε την ελευθερία της χώρας μας από την οικονομική δουλεία, να προστατέψουμε την εδαφική μας ακεραιότητα και να δουλέψουμε όλοι μαζί για την ανάκαμψη της Ελλάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε μαζί σου. Ένα κόμμα μακρυά απο αριστερές και δεξιές, μακρυά απ'όλα τούτα που βύθισαν τον τόπο. Ένα κόμμα απο απλούς πολίτες, όχι πολιτικούς. Προσμονώ την πρώτη σύναξη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και εγω μαζι σας!Μας κουρασαν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ανάγκη υπάρχει. Η ιδέα - αν και ουτοπική - είναι καλή. Το βασικό πρόβλημα όμως είναι πως θα αποφύγεις τον κίνυνο να διεισδύσουν και σ' αυτή την προσπάθεια τα γνωστά και άγνωστα λαμόγια και τα συμφέροντα (ντόπια και διεθνή). Ο μόνος τρόπος ίσως είναι ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΟΥΝ όλοι οι παλαιοί πολιτικοί και όσοι συμμετέχουν να παρουσιάσουν την πλήρη οικονομική κατάσταση των ίδιων και των οικογενειών τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. KATO H ELLINOBOULEYTIKH DIKTATOPIA ...mazi sas xoris komata ..pronomia kanenas kai o kathe bouleutis mono 2 thities...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δε γίνεται να περιμένουμε αυτοί πως μας φτάσανε εδώ να περιμένουμε να μας βγάλουνε κιόλας. Είχα κάποιες ελπίδες ότι κάτι θα αλλάξει. αλλά δυστυχώς βλέπω ότι ορισμένα επαναλαμβάνονται και αυτοί δεν έχουν τη βούληση να προβούν στις ενέργειες που θα ωθήσουν την Ελλάδα.
    Συμφωνώ, κάτι καινούριο θα πρέπει να υπάρξει για να φύγουμε από το αδιέξοδο, και ούτε ένας δε θα πρέπει να συμμετέχει από του παλιούς πολιτικούς.
    Κατά τη γνώμη μου χρειάζονται άνθρωποι οργανωτικοί με απλή λογική και τίμιοι. Αυτοί τα παρουσιάζουν έτσι για αποτρέπουν τέτοιες ενέργειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΣΥΧΑΊΝΟΜΑΙ. ΤΟΥΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΟΥΣ ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΚΕΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΙΜΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΧΡΩΜΟΙ(ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΑ). ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΙ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΕΙ, ΤΙ ΤΟΝ ΘΥΜΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ. ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΣΠΟΥΔΑΙΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !!!!!ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΔΕΚΑ ΕΝΤΟΛΕΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. nomizoun pos mas exoun apoblakosei teleiws. pote tha ksesikothoume?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κι εγώ μέσα,με τη διαφορά πως κατά την άποψή μου,το νέο κόμμα θα πρέπει σαν πρωταρχικό στόχο και σύνθημα την κατάργηση της κοινοβουλευτικής ή αντιπροσωπευτικής Δημοκρατίας,και την επαναφορά της Άμεσης Δημοκρατίας.Αν δεν γίνει αυτό,τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει παρά μόνο τα ονόματα!
    Και μια πρόταση για όνομα.
    Ελεύθερη Ελλάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ , ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΦΤΕΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ.

    ΟΧΙ ΔΕ ΦΤΕΜΕ ..... ΕΙΜΑΙ 30 ΣΠΟΥΔΑΣΑ (ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΔΕΝ ΕΚΛΕΨΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΜΗΣΕ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΙΜΙΑ ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΚΑΘΑΡΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙ ΕΦΟΡΙΕΣ ΙΚΑ ΚΤΛΠ ) ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΙ ΧΩΡΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΕΓΩ ΣΤΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ .
    ΜΗΠΩΣ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΒΙΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ........
    ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΚΛΕΨΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΥΡΙΟΙ .....
    ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΚΛΕΨΑΤΕ ΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕ , ΒΟΛΕΨΑΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΣΠΕΡΜΑ ΣΑΣ ΣΕ ΘΕΣΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΗΣΕΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΣΑΣ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΤΩΡΑ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΔΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.....ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΛΟΤΣΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΤΟ ΚΑΙ ΔΕ ΦΤΑΣΑΜΕ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΜΙΣΑ.
    ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ , ΧΩΡΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΚΡΙΤΙΡΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΗΓΕΤΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΑΝ ΑΛΛΟΣ ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ! ΗΓΕΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΦΟΥΓΡΑΣΤΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΗΓΕΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ.
    ΠΡΟΤΑΣΗ: NA ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΠΛΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Παιδια μαζι σας αλλα εχω καποιους ενδοιασμους. Δεν γινεται κομμα χωρις να εχει εναν βασικο προσανατολισμο χωρις ενα ιδεολογικο υποβαρθο. Διαβαζω πολλα παιδια που γραφουν "ουτε δεξιοι ουτε αριστεροι" χωρις ομως να προτεινουν κατι αλλο. Οσο και να σας φανει περιεργο μια τετοια κινηση ιδρυσης νεου κομματος με λαικη συμμετοχη εντασεται στην "αριστερη ιδεολογια" πραγμα που οπως καταλαβαινετε πολλοι διαφωνουν. Γραφει ενας φιλος: "ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ, ΧΩΡΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΚΡΙΤΙΡΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ" Το επανασταση απο το λαο ειναι ακρα αριστερη ιδεολογια και αρα δεν μιλαμε για κομμα ειδικα οταν ο φιλος ζηταει και καθαρση σε στυλ λαικου δικαστηριου(?), το χωρις ιδεολογικα κριτηρια ειλικρινα δεν το καταλαβαινω. Αν θα κατσουμε να αναλυσουμε την καθε προταση που κανουν τα παιδια που γραφουν σε αυτο εδω το Blog θα δειτε οτι ειναι ακρως πολιτικες. Εδω πρεπει να συμφωνησουμε ολοι οτι τα κομματα στην ελλαδα δεν αντιπροσωπευουν και καταναγκη σωστα την ιδεολογια που πιστευουν. Για παραδειγμα το ΠΑΣΟΚ ειναι σοσιαλιστικο κομμα? ΟΧΙ ειναι η απαντηση, αυτο ομως δεν σημαινει οτι ο σοσιαλισμος ειναι κατι κακο επειδη το ΠΑΣΟΚ δεν τον αντιπροσωπευει σωστα! Το ιδιο ισχυει και για την φιλελευθερη πολιτικη που "ασκει" η ΝΔ. Κατα τη γνωμη μου αυτο που πρεπει να κανουμε ειναι διαλλεξουμε ενα ιδεολογικο μοντελο που ειναι κατα γενικη ομολογια πετυχυμενο και πανω εκει να χτισουμε το νεο κομμα. Για παραδειγμα θα μπορουσαμε να παρουμε παρα πολλα στοιχεια απο το Σουηδικο μοντελο χωρις ομως να σημαινει οτι δεν μπορουν να γινουν προσθηκες απο "καλες περιπτωσεις" αλλων μοντελων και ιδεολογιων.
    Εδω που φτασανε ομως τα πραγματα με την διακυβερνηση των σαπιων κομματων στην Ελλαδα ισως χρειαστει το νεο κομα που θα ιδρυθει να κανει πολυ βαθειες τομες για να κοψει τη σαπιλα και ισως βρεθει με αλλες κοινωνικες ομαδες αντιπαλο. Ενα παραδειγμα γιαυτο που λεω και το θετω για προβληματισμο ειναι οτι το νεο κομμα ισως να πρεπει να μειωσει αναγκαστικα τον αριθμων δημοσιων υπαλληλων και να αρει την μονιμοτητα στο δημοσιο. Θα υπηρχε περιπτωση αυτο το κομμα να το ψηφισουν οι δημοσιοι υπαλληλοι?
    Αν βλεπουμε την ιδρυση ενος κομματος απο τον λαο για τον λαο σοβαρα θα πρεπει επισης να ανοιξουμε ενα φορουμ οπου οσοι θελουν να συνεισφερουν ιδεολογικα να μπορουν να το κανουν.
    Συγνωμη που σας κουρασα με το μεγαλο ποστ αλλα ηθελω να βαλω καποια ζητηματα για προβληματισμο.
    Για οσους αναρωτιουνται ειμαι 33 χρονων και χωρις "τζακι"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Συγχαρητήρια! Επιτέλους αρχίσαμε να "ξυπνάμε"! Δεν πάει άλλο! Να ιδρύσουμε νέο κόμμα ΤΩΡΑ!
    Οι εξελίξεις τρέχουν με καταιγιστικούς ρυθμούς και το Νοέμβρη μπορεί να έχουμε και Εθνικές Εκλογές μαζί με τις Δημοτικές/Περιφερειακές. Πρέπει να γίνουν άμεσες και συντονισμένες κινήσεις.
    Να τιμωρηθούν όλοι! Αν δεν υπάρξει μία διαφορετική φωνή, οι πολιτικές εξελίξεις που θα επακολουθήσουν θα είναι δραματικές. Γι' αυτό συντονισμένες κινήσεις και ίδρυση νέου κόμματος ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ, ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μάγκες μαζί σας , μεσα απο το διαδίκτυο μπορούμε να τους χτυπήσουμε αφού δε θα μπορούν να μας φιμώσουν.Αριστερές ή δεξιές λύσεις δεν υπάρχουν.Η μόνη ιδεολογία που πρέπει να υπάρχει είναι το συμφέρον των πολλών και όχι των λίγων.Επίσης κάποια μεγάλα θέματα πρέπει να μπαίνουν σε δημοψίφησμα αφού πρώτα ανακοινώνονται οι αλήθειες και οι συνέπειες της κάθε απόφασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Στα πρότυπα της αρχαίας αθηναϊκής δημοκρατίας. Κληρωτά αξιώματα, ελάχιστα αιρετά, ετήσια θητεία, χωρίς αποζημίωση πέρα από το μισθό μας. Και δίκη στο τέλος της θητείας, για όλους, για να αποφύγουμε λάθη του παρελθόντος. Ανθρωποκεντικός προσανατολισμός και νοικοκύρεμα, όπως στα σπίτια μας. Και η φοροδιαφυγή, μίζα κλπ να γίνουν επιτέλους κακουργήματα. Σε αυτό το πλαίσιο πιστεύω ότι κάτι μπορεί να γίνει.
    Για να τελειώνουμε με τα λαμόγια μια για πάντα.

    Σταματία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μπράβο παιδιά για την ιδέα!!! Θα βοηθήσω κι εγώ. Αυτή τη στιγμή η πολιτική έχει χάσει το νόημά της, ας το ξαναδώσουμε εμείς. Μια μικρή χώρα είμαστε, τεχνολογία υπάρχει, θεωρώ ότι είναι εύκολη η άμεση δημοκρατία. Οι 300 της βουλής είναι άχρηστοι. Κάποιοι από αυτούς τα παίρνουνε, και όλοι οι άλλοι το ξέρουν και δε μιλάνε. Άρα: ΟΛΟΙ ΕΝΟΧΟΙ. Στα τελευταία γκάλοπ για το ποιός είναι καταλληλότερος πρωθυπουργός το μεγαλύτερο ποσοστό το έπαιρνε η απάντηση "ΚΑΝΕΝΑΣ". Λοιπόν εμείς να ξεκινήσουμε την υλοποίηση αυτής της ιδέας και στην πορεία θα βρεθεί και ο "κανένας" δηλαδή ο καταλληλότερος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Παιδιά μαζί σας. Κάντε το επόμενο βήμα. Ιδέες υπάρχουν, μυαλά υπάρχουν, όρεξη υπάρχει. Είναι κρίμα να αφήνουμε τη μοίρα μας σε μερικές οικογένειες που ζουν σε ένα δικό τους κόσμο μακριά από τη δική μας πραγματικότητα. Ειλικρινά πιστεύω ότι αν έχετε το κουράγιο, θα καταφέρετε να μαζέψετε άτομα αξιόλογα, άτομα με γνώσεις και άποψη μακριά απο χρωματισμούς και φανατισμούς.

    ..και μερικές προτάσεις..

    1. Βουλευτική Ασυλία - Τέλος
    2. Αδικημα από Υπουργό - Δεν διαγράφετε ποτέ
    3. Νέες επιχειρήσεις από εξωτερικό - 1 χρόνο χωρίς φόρους.
    4. Υποχρέωση και επιδότηση κάθε νέα οικοδομή να έχει εγκατεστημένα φωτοβολταικά στην ταράτσα. Φωτοβολταικά που θα παράγονται στην Ελλάδα (το κοστος ανά διαμέρισμα θα είναι πραγματικά μικρό αλλά με τεραστια οφέλη)
    5. Βουλευτική/Υπουργική Αποζημίωση - 1 καθαρά ποσό χωρίς κανένα επίδομα και χωρίς αυξήσεις επιτροπών, επερωτήσεων κλπ.. παίρνει κανείς στον ιδιωτικό τομέα επίδομα επειδή θα μπει σε μια ομάδα εργασίας για κάποιο project? Μην τρελαθούμε...


    ιδέες αλήθεια υπάρχουν πολλές...ελπίζω να μην κούρασα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΩ.ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΞΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΩΣΩΠΙΣΟΥΝ ΔΙΕΘΝΩΣ.ΑΝΑΡΤΗΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟ FACEBOOK ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ,ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ.ΑΝ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 200,000 ΧΙΛ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΥΓΕΙ Η ΜΑΓΚΙΑ,ΑΛΛΑ ΤΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΩΡΩΜΕΝΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΜΑΣ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΜΑΔΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΤΟΥ...ΜΑΜΑ ΜΠΑΜΠΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΣ ΕΛΛΕΟΣ ΠΙΑ ΤΗ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΜΥΑΛΑ?????ΤΗΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΑΣ ΙΣΩΣ?????ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΠΟ ΧΑΝΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΑΙΔΙΑ ΖΗΤΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΟΚΤΙΚΟ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΙΔΕΑ, ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΗΔΗ MAIL,

    ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ, ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΘΑΨΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ευχαριστούμε σε όλους! Το έχουμε στείλει ήδη στο troktiko. Καλό θα είναι όμως να σταλεί από πολλούς για να γίνει σίγουρα ανάρτηση. Επίσης να το στείλουμε και σε φίλους και γνωστούς με μαιλ. Θα δημιουργήσω και group στο facebook, αν το βρίσκετε καλή ιδέα.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ. Μακάρι να μη μείνει απλά μία "καλή ιδέα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. συγχαρητήρια !!! επιτέλους πρεπει να μπει ενα τελος σε ολους αυτούς τους απιθανος πολιτικοκαρακλοκενταυρους ....φτανει το χτυπημα στην πλάτη!!! πολιτικός δεν είναι αυτός που κανει αγωνα δρομου για να προλάβει τις περισσότερες κοινωνικές εκδηλώσεις (γάμους -βαπτίσεις κηδείες) και πάσης φύσεως εκδηλώσεις ( παρουσία 10λεπτου μέχρι να αποχωρήσουν οι δημοσιογράφοι και μετά ....εξαφανιζόλ)! να τελειώνουν πλέον τα χτυπήματα κάτω από την μέση σε νέους ανθρώπους που πιστεύουν και θέλουν να προσφέρουν στα κοινά!!! να σταματήσει να στηρίζετε η "φίλη " ...του τάδε και να εμφανίζονται "απίθανοι" άνθρωποι που προκαλούν το κοινό αίσθημα!! πολλά ακόμα θα ήθελα να γράψω....αλλά δεσμέυομαι να ειμαι διπλα σε όποια νέα ομάδα δημιουργηθεί με φρέσκιες ιδέες, χωρίς σκοπιμότητες και με αποτελέσματα πλέον !!! γιατί προσωπικά από λόγια χόρτασα!!!
    θέκλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Καλησπέρα....Είμαι κι εγώ ένας νέος 25 ετών που με προβληματίζουν όλα αυτά που γίνονται συη χώρα μου και με έκαναν να θέλω να ασχολήθώ με την πολιτική για να τα αλλάξω.Αυτή η ιδέα για την δημιουργία κόμματος από εμάς στριφογύριζε καιρό στο κεφάλι μου..Καιρός είναι να ξυπνήσουμε?Όσοι μένουμε αθήνα τι θα λέγατε να οργανώναμε μια συνάντηση κάπου να μιλούσαμε για αυτό?Και να πούμε τις ιδέες μας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. http://www.facebook.com/group.php?gid=116495461727131#!/group.php?gid=116495461727131&ref=ts

    ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Παιδια θα αναλαβω να φτιαξω ενα φορουμ για να καταγραφονται ολες οι αποψεις και να επικοινωνουμε
    αν φυσικα ειναι συμφωνος και ο διαχειρηστης αυτου εδω του μπλογκ. Ελπιζω μεχρι το βραδυ να το εχω ετοιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Μαζί σας παιδιά! Πραγματικά μπορούμε αν μαζευτούμε πολλοί να δημιουργήσουμε κάτι καλό... Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι πρωτοβουλίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΜΠΡΆΒΟ ΠΑΙΔΙΆ ΠΆΜΕ ΜΠΡΟΣΤΆ ΕΝΩΜΈΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΡΕ ΓΑΜΏΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Και εγώ μαζί σας παλικάρια! Αλλά έχω να κάνω κάποιες ερωτήσεις. Που θα τους βρούμε αυτούς τους ικανούς ανθρώπους; Έχει κάποιος καμία ιδέα;

    Ο χρόνος λιγοστέυει, πρέπει να αρχίσουμε να πέρνουμε αποφάσεις και να πράττουμε αναλόγος. Έχουμε πολλά θέματα τα οποία θα πρέπει να συζητηθούν και άλλα πολλά που πρέπει να ληθούν σύντομα...

    Ελπίζω να τα καταφέρουμε! Και να μην μείνει μόνο μια ιδέα. Αξίζουμε να ζήσουμε με αξιοπρέπια σαν λαός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΜΕΣΑ ΕΙΜΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΛΑΙΚΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΚΕΣ ΕΞΑΡΣΕΙΣ
    http://thinkgreece.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Παιδιά μαζί σας και εγώ μήπως δούμε ποτέ άσπρη μέρα σε αυτή την χώρα από δικές μας προσπάθειες γιατί από προσπάθειες άλλων έχουμε καεί. Η ιδέα είναι πολύ καλή και έχει προοπτικές αρκεί να διαχειριστεί σωστά και προπάντων να μην ξεχαστεί. Το διαδίκτυο μας δίνει αυτή την δυνατότητα τώρα πια.

    Είμαι 22 και όσα στραβά και αν γινόντουσαν ήμουν πάντα αισιόδοξος για το μέλλον. Τώρα για πρώτη φορά έχω πάψει να είμαι θέλω να κάνω όνειρα και δεν μπορώ τελειώνω μια σχόλη και πραγματικά δεν έχω ιδέα τι θα κάνω.

    Δεν σας αντέχουμε άλλο κύριοι δεν σας θέλουμε να αποφασίζεται για εμάς πια καθώς δεν αντιπροσωπεύεται πια τις αξίες , τις αρετές και τις ιδέες αυτού του λαού που τον οδηγήσατε στην καταστροφή γιατί η εξουσία είναι γλυκιά και φθείρει. Φταίμε και εμείς που σας πιστέψαμε κάποια στιγμή αλλά τα παραμύθια τελείωσαν έφτασε ο καιρός να γίνουν μερικές ριζικές αλλαγές στην σαπίλα που υπάρχει και γύρο μας.

    Όλοι μαζί μπορούμε γιατί εμείς κατέχουμε την πραγματική δύναμή και όχι αυτοί. Θέλω τα όνειρά μου πίσω δεν ζητάω να γίνω πλούσιος αλλά να μπορώ να κάνω κάποια πράγματα με αξιοπρέπεια.

    Ελπίζω να βγεί κάτι καλό όχι μόνο για τους εαυτούς μας αλλά για όλους και για τα παιδιά που θα αποφασίσουμε να φέρουμε στην ζωή όλοι εμείς στο μέλλον.
    Συγνώμη αν σας κούρασα αλλά δεν αντέχω άλλο κάπου έπρεπε να τα πώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Υπάρχουν άτομα και είναι γνωστά σε όσους ψάχνουν....Χωρίς υπερβολή ο ένας Π.χ. είναι ο Μίκης Θεοδωράκης...άλλοι π.χ είναι δύο διπλωμάτες που μου διαφεύγουν τα ονόματά τους ο ένας είναι στις υπηρεσίες της βασίλισσας Ελισσάβετ και ο άλλος ήταν για χρόνια πρέσβης μας στον Ο.Η.Ε.Υπάρχουν και πανεπιστημιακοί και οικονομολόγοι και επιστήμονες αξιόλογοι....Κάποιον να τους καλέσει να δώσουν τα φώτα τους και να τους οργανώσει χρειάζεται....Κάποιον με όραμα και ιδέες γιατί είμαστε σε τέλμα...όποιον τομέα και να πιάσεις βουλιάζει και σαπίζει....Θέλετε προτάσεις πολλές για οικονομία για παιδεία για ότι θέλετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Δεν χρειαζόμαστε Νέο Κώμα (η ορθογραφία ΔΕΝ είναι τυχαία).
    Νέο Πρόγραμμα χρειαζόμαστε.
    Ψηφίστε όλοι ένα ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ μικρό κόμμα, αρκεί να μην ψηφίσετε τα γνωστά προσκηνημένα.
    Ξεκαθαρίστε τι θέλετε να αλλάξει.
    Πείστε τα Λαμόγια να σκεφτούν το Σύνολο, αντί για τον εαυτούλη τους (αυτό, λιγάκι δύσκολο το βλέπω, ή μάλλον το μοναδικό δύσκολο)
    Κάντε προσωπικές γνωριμίες με τους υπόλοιπους ώστε να ανακαλύψετε τους "πράκτορες" (είναι βέβαιο ότι θα υπάρξουν)
    Πάρτε και άλλες γνώμες.
    Συνειδητοποιείστε ότι χρειάζεται θυσίες (δεν γίνεται ομελέτα χωρίς να σπάσεις αυγά)
    Μην είστε αφελείς

    Ορίστε μια ήδη καλή προσπάθεια.

    http://blog.edu.gr/archives/823
    http://vassilisbartzokas.posterous.com/save-greecestart-now
    http://docs.google.com/Doc?id=ddsmnm8n_115gbh9h4gg
    http://spreadsheets.google.com/ccc?key=tzcY2XqjYvgp6uOuynvUviA&hl=el

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Το φορουμ ειναι ετοιμο! ο διαχειριστης αυτου του μπλογκ να επικοινωνησει μαζι μου στο neokomma12@gmail.com να του παραδωσω τα κλειδια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Πανω στη βιασυνη μου ξεχασα να γραψω και το site που βρισκεται το φορυμ!

    Ελατε ολοι στο http://neokomma.euro-talk.net

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ευχαριστώ φίλε, σου έστειλα μαιλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Διαβάστε μια παρόμοια προσπάθεια από έναν άνθρωπο που νοιάζεται για αυτό τον τόπο.

    http://zoidosia.blogspot.com/2010/05/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Μαζι σας και εγω αν και βλεπω ακομη μια προσπαθεια να μενει στα λογια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ας προχωρήσει η ιδέα και να μη μείνει μόνο ιδέα. Διάβασα όλα τα παραπάνω σχόλια. Άνθρωποι άξιοι υπάρχουν και μεταξύ μας. Παρακολουθώ συζητήσεις για την κατάσταση και σε άλλα blogs. μερικές ιδέες είναι ακρέες που μόνο καταδικάζουν την υπάρχουσα κατάσταση. Όμως από διαφόρους έχουν ακουστεί πολύ καλές ιδέες για διάφορα θέματα. Είναι λογικό στην αρχή να υπάρχουν και κάποιοι οι οποίοι και θα προσπαθήσουν να περάσουν κάποιες τέτοιες απόψεις. Κάποιοι θα πρέπει να θυσιάσουν την καριέρα τους για την κίνηση αυτή. Θα είναι κάτι όμως που θα βοηθήσει όλους τους πολίτες και κατα τη γνώμη μου το μέλλον των απογόνων μας.
    Σχετικά με το ιδεολογικό υπόβαθρο. Πιστεύω ότι δε πρέπει να εγκλωβιστούμε σε ιδεολογίες του παρελθόντος και να εγκλωβιστούμε σε αυτές. Θα πρέπει να είμαστε πιο ευέλικτοι. βεβαιώς συμφωνώ ότι θα πρέπει να υπάρχει ένα όραμα για τη γενική κατεύθυνση αλλά στην πορεία με βάση τη λογική θα θα πρέπει να αναπροσαρμόζεται.
    Καλό θα ήταν επίσης όλες οι προσπάθειες που υπάρχουν στο διαδίκτυο να εννοποιηθούν. Ο στόχος όλων μας είναι ο ίδιος. δε μας χωρίζει κάτι οπότε ενωμένοι το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο.
    Αρχικά θα πρέπει να οργανωθεί και διάφορες ομάδες να αναλάβουν διαφορους τομείς. Όλοι έχουμε τις δουλείες μας αλλά το βάρος δε θα πρέπει να πέσει σε λιγους. Θα πρέπει να βοηθήσουμε όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Η Αίτηση και Μήνυση αυτή κατετέθη στην Εισαγγελέα Χαλκίδος και εστάλη στους λοιπούς αποδέκτες της την 27-05-2010. Ολόκληρη η μήνυση στην διάθεσή σας και στο blog μου: http://zoidosia.blogspot.com. Θέλω την πολύπλευρη συνδρομή σας και την άδειά σας να σας προτείνω ως μάρτυρα εάν επιθυμείτε.
    Δρ. Δημ. Αντωνίου PhD, FRCS, χειρουργός

    ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΞΙΟΤΙΜΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (άρθρο 41 Συντ.).

    ΜΗΝΥΣΗ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ XAΛΚΙΔΟΣ
    ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ

    Του Δημητρίου ΑΝΤΩΝΙΟΥ, Ιατρού, κατ. Χαλκίδος, τηλ. 22210-62743

    ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

    …………………………………………………………………………………..
    ……………………………………………………………………………………
    ΖΗΤΩ
    Την ποινική δίωξη των βουλευτών που ψήφισαν τον νόμο 3845/06-05-2010 την 06-05-2010 στην Ελληνική Βουλή για το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας σύμφωνα με το άρθρο 134 παρ.1Ββ, παρ. 2α,β, άρθρο 134α , εδ. γ,ε,στ,η και άρθρο 135 παρ.1-4 του ΠΚ., για τον λόγο ότι αυτοί παρέβησαν τα άρθρα 1, 28, 52, 60 παρ.1, 73 παρ.1,2, 82 του Συντάγματος. Παραθέτω τους βουλευτές των δύο κομμάτων Πασόκ και Λαός, που υπερψήφισαν τον νόμο αυτό (από τον παρακάτω κατάλογο έχουν απαλειφθεί οι βουλευτές που δεν το ψήφισαν).

    ΕΠΙΣΗΣ ΖΗΤΩ
    Επίσης την ποινική δίωξη των μελών το ΔΣ του ΔΝΤ, με έδρα την Νέα Υόρκη, για συνέργεια στην εσχάτη προδοσία των ελλήνων βουλευτών, λόγω παράβασης των παραπάνω άρθρων του Συντάγματος, αλλά και για διάπραξη αυτουσίως του εγκλήματος της εσχάτης προδοσία των μελών του ΔΝ αυτού, κατά της χώρας μας, κατά το άρθρο 134 παρ. 1-Α, παρ.2β, σε συνδυασμό με το άρθρο 134α, εδ. γ,,δ,,ε,στ,η.

    ΕΠΙΣΗΣ ΖΗΤΩ
    Από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να επιβλέψουν την νομιμότητα της διαδικασίας που θα ακολουθηθεί για την δίωξη των μηνυομένων, ώστε αυτή να γίνει με την διαδικασία του αυτοφώρου και χωρίς άδεια της Βουλής, σύμφωνα μα το άρθρο 62 εδ. 4. Διότι σε αντίθετη περίπτωση –εκτός της αντισυνταγματικότητας της διαδικασίας- κατά την ψήφιση της παραπομπής ή όχι των μηνυομένων βουλευτών στην δικαιοσύνη από την Ελληνική Βουλή, επειδή μηνύονται υπέρ του ημίσεως των βουλευτών, συντρέχει η περίπτωση – για να επιτευχθεί η νόμιμη πλειοψηφία των 151 βουλευτών- να ψηφίσουν οι ίδιοι οι βουλευτές ταυτόχρονα και ως δικαστές και ως κατηγορούμενοι! (ως ελεγκτές και ελεγχόμενοι)
    Ζητώ επίσης από τους παραπάνω κρατικούς αξιωματούχους να ενεργήσουν σύμφωνα με το άρθρο 120 του Συντάγματος, ανάλογα με την νόμιμη δύναμη που έχουν, όπως κάνω κι εγώ.

    Τέλος ΖΗΤΩ
    Από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και ια τους παραπάνω λόγους να διαλύση την Βουλή, κατά το άρθρο 41 του Συντάγματος

    ΔΗΜ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Έχω ήδη καταθέσει στον Αρειο Πάγο την Ιδρυτική Διακήρυξη του Νέου Κόμματος "ΕΛΠΙΔΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ". Οι ιδρυτικές αρχές του κόμματος αυτού είναι στο blog μου zoidosia.blogspot.com/, στο οποίο είναι ανηρτημμένη και η μήνυσή μου για Εσχάτη Προδοσία. Ζητώ την βοήθειά σας και την συνδρομή σας. Οι αρχές του κόμματος δεν είναι θέσφατο και μπορεί να αλλάξουν. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να φύγουν οι εξουσιόπληκτοι ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
    Τηλεφωνείστε μου ελεύθερα στο 22210-62743

    Δημ. Αντωνίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Χαίρετε σε όλους,

    Παρατηρώ μια καλή ανταλλαγή σκέψεων και ιδεών μέχρι στιγμής. Προτείνω τα έξης:

    1) Nα συνεχίσουμε την προώθηση του blog αυτού, του forum, και την ιδέα νέου κόμματος ώστε να αποκτήσουμε επιπλέον συμπαραστάτες.

    2) Nα οργανώσουμε κάποια μια συνάντηση από κοντά, να γνωριστούμε όσοι θέλουν να έχουν πιο ενεργό ρόλο στην ιδέα αυτή.

    Πιστεύω ότι είναι ένα καλό πρώτο βήμα. Πραγματικά δε θέλω να μείνει αυτό απλά μια ιδέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Παιδια ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ! Μεσα ειμαι και γω. Εαν γινει κατι τετοιο θα ηθελα εαν οχι να γινω μελος του να εχω βαλει εστω 1 λιθαρακι και εγω. Επειδη η δουλεια μου μου τρωει πολυ χρονο θα ηθελα να προτεινω τα εξης:

    Ο συντακτης αυτου να προβει σε ενημερωση ολων των ανθρωπων που απαντησαν εδω και να προβει σε μια συνελευση ολων εμας για να δουμε τι μπορουμε να κανουμε.

    Ας μην μενουμε στα λογια οπως οι πολιτικοι μας( ο θεος να τους κανει). Ας δρασουμε και μεις.

    Εποικοινονιστε μαζι μου στο orusthar@hotmail.com

    Θεοδωρος Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ειμαι κι εγω μεσα...σε περιπτωση συναντησης απο κοντα dimipar@windowslive.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Παιδιά και εγώ παρακαλώ ειδοποιήστε και μένα!!
    ezairu@hotmail.com Θα τα πούμε και στο forum!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Μετά από τα αίσχη που είδα στο Μπάσκετ απόψε, είναι εμφανές ότι η χώρα αυτή δε σώζετε με τίποτα και είναι ΑΝΑΓΚΑΙΟ να γίνει κάτι ΤΩΡΑ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ. Διαβάστε μερικές αναρτήσεις που έκανε ο κόσμος στο troktiko:

    --------------------------------------------
    "Σήμερα για ακόμα έναν λόγο, αθλητικό αυτή την φορά, ντρέπομαι που είμαι Έλληνας. Σήμερα περίμενα με χαρά να παρακολουθήσω τον 3ο τελικό μπάσκετ μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναικού, ένα ματς γιορτή όπου έπρεπε να το χαρεί ο καθένας, ο κόσμος που πήγε στο γήπεδο αλλά και οι φίλαθλοι από τις τηλεοράσεις τους. Φυσικά τίποτα από αυτά δεν έγινε.... επεισόδια επεισόδια επεισόδια και ... επεισόδια , ήταν αυτά που ΜΟΝΟ είδαμε, για να φτάσουμε αισίως στο ένα λεπτό πριν το τέλος και να δούμε εν τέλη ότι ο αγώνας ακυρώνεται με τις όποιες συνέπειες. Μάγκες πραγματικά ντρέπομαι που είμαι Έλληνας, ντρέπομαι γιατί δεν έχουμε τίποτα σε αυτό το γα*** κράτος, ούτε παιδεία, ούτε υποδομές, ούτε αθλητικό πνεύμα, ούτε κράτος."
    ----------------------------------------------
    "Γεια σου ρε Ελληνα, εδω σου πιανουν τον κ...λο και συ τσακωνεσε για τις ομαδες...ρε καλα να παθουμε. Και για οσους αναρωτιεστε γιατι δεν κανει το κρατος κατι για τα καφριλικια, η απαντηση ειναι μια..το βολευει το κρατος το καφριλικι στο γηπεδο
    ------------------------------------------------
    Απο πού έως πού ένας αγώνας μπάσκετ ,μία πράξη ενός αθλητή ,ένα πανό αναγκάζει τους "οπαδούς" να τα σπάνε ολα ,να ανεβάζουν πανό υβριστικα,να καίνε αμάξια κλπ κλπ

    Απλό είναι ...όλοι τους είναι κάφροι εκατέρωθεν ...και βέβαια για λύπηση ...μακάρι όλη αυτή την ενέργεια να την χρησιμοποιούσαν για...θετικά πράγματα ή ακόμα για την αλλαγή του σάπιου συστήματος!!

    Αυτοί είναι οι "Έλληνες" του σήμερα .

    Σε όλους τους τομείς παίρνουμε αυτό που μας αξίζει!!!
    ----------------------------------------------

    Και εγώ μαζί σας!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Πάρε κανα χάπι να συνέλθεις !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Το θέμα είναι ότι τόσα χρόνια παίρνουμε αδιαμαρτύρητα τα "χάπια" που με περίσσεια προθυμία μας συνταγογράφουν όλοι εκείνοι οι "εκλεκτοί" που έχουν τεθεί στα αξιώματά τους από τον ελληνικό λαό. Με καλά προμελετημένες και πολύ προσεκτικά στοχευμένες τακτικές έφεραν την ελληνική κοινωνία σε κατάσταση πλήρους αποσύνθεσης και αποβλάκωσης. Μας κατάντησαν από ανθρώπους με στόχους και όνειρα στη γενιά των 700 ευρώ, της κλειδαρότρυπας και του φραπέ. Κι αυτό βέβαια γιατί εμείς τους το επιτρέψαμε, εμείς οι ίδιοι οι Έλληνες πολίτες ανοίξαμε και αφήσαμε τελείως αφύλαχτα τα σύνορα του εγκεφάλου μας, εμείς οι ίδιοι οι Έλληνες χρόνια τώρα σαμποταρουμε την κριτική μας σκέψη και κλείνουμε μάτια κι αυτιά μπροστά στο ξεδιάντροπο ξεπούλημα της χώρας μας και προτιμάμε να απασχολούμε το μυαλό μας μόνο με ευτελή γεγονότα και δραστηριότητες. Η χώρα μας αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην απόλυτη παρακμή κι ακόμα και τώρα εθελοτυφλούμε. Νομίζουμε ότι το καράβι βουλιάζει και δεν αρνούμαστε να συνειδητοποιήσουμε ότι το καράβι έχει ΗΔΗ βουλιάξει. Καμιά κοινωνία όμως και κανένας πολιτισμός δεν ανέτειλε, χωρίς να έχει προηγηθεί η παρακμή. Αυτό μας έχει διδάξει η ιστορία. Ακριβώς για αυτό τώρα είναι η πιο κατάλληλη στιγμή να αφυπνιστεί ο λαός, να διεκδικήσει τη δημοκρατία που του αξίζει. Οι εμπνευσμένοι ηγέτες ποτέ δεν ήταν πολλοί σε μια κοινωνία...Αρκούσαν λίγοι άνθρωποι με ισχυρή θέληση και πίστη για να αφυπνίσουν τα πλήθη και να πείσουν τους δύσπιστους κι αδιάφορους. Μπορεί να μην είμαστε εμείς σε αυτό το blog αυτοί οι εμπνευσμένοι άνθρωποι... Κι αν όμως είμαστε; Το μέλλον μας αξίζει να κάνουμε την προσπάθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Εγώ θέλω να μπορώ να κοιτάξω τα παιδιά μου στα μάτια και να τους πω: "Έκανα προσπάθεια να σώσω το πλοίο που βούλιαζε"

    Όταν οι εμπνευστές αυτού του αποφασίσουν να κάνουν συνάντηση, θέλω να είμαι και εγώ εκεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. GIA SAS EIMAI O XPISTOS APO AMERIKI KAI NOMIZO OTI PREPEI NA DOSETE MEGALITEPI DIMOSIOTITA STO OLO ZITIMA ... NA SAS AKOUSEI O KOSMOS SE OLA TA BLOGS..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Γεια σας παιδια,χαιρετιζω την ωραια ιδεα και ειμαι μεσα οριστε τον τοπο και τον χρονο συναντησης γιατι το να γραφουμε κειμενακια εδω δεν μου λεει τιποτα!!!!!!!!!!!! πρεπει να αρχισουμε να κινουμαστε να δουλεψουμε συστηματικα οσο μπορει ο καθενας και με οποιες ικανοτητες διαθετουμε το troktiko εγραψεΣύμφωνα με έρευνα που έγινε από πανεπιστήμιο Αθηνών οι bloggers στο 68% έχουν
    ανώτερη μόρφωση και δεν βρέθηκε...
    ούτε ένας ο% με κατώτερη μόρφωση.
    Ωρα να το αποδειξουμε κανοντας κατι για την χωρα μας το blog μου ειναι το http://o-kynikos.blogspot.com/και το μαιλ μου gpkots@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟΙ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙ?
    http://thinkgreece.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Πολυ καλη ιδεα...
    Ομως το δυσκολο ειναι η πραγματοποιηση της διοτι πρεπει να γινει συνθεση ανθρωπων και ιδεων...
    Και ακομα ποιο δυσκολο να βρεθουν οι εντιμοι, οι δικαιοι και οι πατριωτες...
    ΕΡΜΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Και εγώ μαζί σας. Τους σιχάθηκα όλους. Δήμευση περιουσιών και φυλακή σε όλα τα λαμόγια πολιτικούς, δημοσιογράφους, δικαστικούς και λοιπούς σε όλες τις βαθμίδες. Μα είναι δυνατόν να περιμένουμε να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση αυτοί που την δημιούργησαν; Μα πόσο μαλ... αφελείς μπορεί να ήμαστε επι τέλους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Θεωρώ ότι μία προσπάθεια πρέπει να γίνει κ'ας μη βγάλει πουθενά. Αν όμως βγάλει;
    Ένα κόμμα χωρίς τις ψευτο-ιδεολογίες που κανένας πλέον δε σέβεται και δεν εφαρμόζει.
    Ένα κόμμα απλών μορφωμένων ανθρώπων που θέλουν μόνο ένα πράγμα. ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, χωρίς σκοπιμότητες και χωρίς συμφέροντα.
    Είναι ουτοπία; Μπορεί. Υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι; Πάλι μπορεί. Θα πετύχει; Δεν γνωρίζω, αλλά μόνο αν δοκιμάσουμε θα ξέρουμε σίγουρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Καλή ιδέα ως αρχή αλλά νομίζω ότι δεν είναι αυτό που χρειαζόμαστε. Δεν αλλάζεις το σύστημα με ένα κόμμα.
    Ο Εμαν. Ροίδης έδωσε εύστοχα τον ορισμό του κόμματος: "ομάς ανθρώπων ειδότων να αναγινώσκωσι και ν’αρθρογραφώσιν,
    εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν,
    οίτινες, ενούμενοι υπό έναν οιονδήποτε αρχηγόν,
    ζητούσι ν’αναβιβάσωσιν αυτόν διά παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού,
    ίνα παράσχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι"...
    Επειδή ήδη τα παπαγαλάκια άρχισαν να ψιθυρίζουν ότι το φθινόπωρο μαζί με τις Δημοτικές εκλογές μπορεί να γίνουν(γιατί άραγε?) και εθνικές, να θυμίσω τα λόγια της Αγγελικής Παπάζογλου:
    "…Εδώ όπως καταλάβαμε, πολύ λίγοι δουλεύανε. Οι περισσότεροι ζούσανε απ’ τσ’ εκλογές. Δεν άκουγες τίποτε άλλο. Ρωτούσε συνέχεια ο ένας τον άλλονε:
    «Πώς τα οικονομάς;»
    Που σ’ έχουνε διορισμένο;
    Έχει λάδι;… Γλυστρά;…
    Πώς τη βγάζεις;… Καθαρή;
    Από πού μασάς; Μόνο απ’ το στόμα;… Κάηκες…
    Από πού βυζαίνεις; Έχεις ρούφα στο έτσι;
    Πώς τη γαζώνεις; Με ψιλό γαζί ή με ξυλόπροκες;".
    Η άποψη μου για το τι μπορεί να γίνει είναι η εξής: Αφού γίνουν οι απαραίτητες προετοιμασίες, ενημέρωσης, να οριστεί μια ημερομηνία ας πούμε σ' ένα μήνα από τώρα, και να κατέβουμε σε μια συγκέντρωση(χωρίς τις ταμπέλες των κομματόσκυλων, ΓΣΕΕ, ΠΑΜΕ Κ.Λ.Π). ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ, τουλάχιστον ενός εκατομμυρίου, η οποία δεν θα διαλυθεί εαν δεν πάρουν πόδι και οι 300 σημερινοί κλέφτες και οι προηγούμενοι. Δεν ξέρω πόσο θα χρειαστεί, γι' αυτό είπα να προετοιμαστούμε, μια ημέρα, μια εβδομάδα, ένα μήνα...Εαν δεν θα φύγουν οικιοθελώς, θα του δώσουμε την ευκαιρία, θα τους βάλουμε ανοικτά του Καστελόριζου σ' ένα σαπιοκάραβο να δούμε ποιός ξέρει κολύμπι...!!!
    Όποιος διαβάσει σχετικά με τα γεγονότα της Αργεντινής θα βρει αρκετές ομοιότητες με τα δικά μας. Αυτό που πρέπει να προσέξουμε είναι ότι ο λαός της Αργεντινής βγήκε και επαναστάτησε όταν οι τράπεζες έκλεισαν τους λογαριασμούς και είπαν στο λαό να ζήσει με 250 δολάρια ανά μήνα(τόσα επέτρεπαν να γίνουν ανάληψη). Τότε όμως δεν υπήρχε οργάνωση, επικράτησε η οχλοκρατία. Πολύ φοβάμαι ότι σε ανάλογη περίπτωση οι εδώ Εξουσιαστές έχουν τον τρόπο να χειραγωγήσουν τον όχλο. Γι' αυτό προτείνω να οργανωθούμε και να τους διώξουμε εμείς, ήρεμα και ωραία.
    Και μετά θα μου πείτε τι θα γίνει? Δεν το φοβάμαι το μετά ...
    θα πάμε στην Πνύκα και θα εκλέξουμε του Άριστους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ksekina to egw mesa koliris.a@gmail.com
    ftikase forum na to kanume deila deila styl memeber club kai na mazeuomaste 5 5 stin arxh tha megalwsume....kekina twra pou gyrizei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Παιδια το μεγαλο μειονεκτημα (ταυτοχρονα και πλεονεκτημα σε αλλες περιπτωσεις), των Ελληνων , ειναι οτι ξεχνουν ευκολα...
    Αυτη τη προσπαθεια πρεπει να τη συνεχισετε..
    Να βρειτε ανθρωπους που να αξιζουν και υπαρχουν πολλοι που θα σας στηριξουν.. Κι εγω μαζι..
    Ομως απο φουμαρα εχουμε χορτασει.. Απο ελπιδα εχουμε στερεψει.. Θελουμε χειροπιαστα πραγματα..
    Δωστε μας λογο να ξαναπιστεψουμε..
    Αννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. παιδια γερα μην κωλοσετε αν σας λενε μαλακιες και εγω μαζι σας
    μην φοβαστε τιποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. κανετε τις ενεργειες που πρεπει ετσι ωστε να δημιουργειθει
    και εγω μαζι σας
    Μπαμπης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Καλησπέρα σε όλους! Μπράβο για την πρωτοβουλία, μαζί σας και εγώ....τους σιχάθηκα όλους, ήμαρτον πιά έλεος με τα λαμόγια. Πρέπει να συνεχίσουμε την προώθηση του blog αυτού, του forum, και την ιδέα νέου κόμματος ώστε να αποκτήσουμε επιτέλους μια διέξοδο από την κατηφόρα!
    Ναι στις 5 προτάσεις του Γιάννη.!!!!
    Όταν είναι δυνατον να γίνει συνάντηση, θέλω να είμαι και εγώ εκεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ! ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Υπάρχουν άνθρωποι ικανοί στην κοινωνία και μέσα στα υπαρκτά κόμματα που είναι αποστασιοποιημένοι από την σημερινή πολιτική κατάσταση.
    Είναι δύσκολο ένα κόμμα να δημιουργηθεί από μπλόκερς,ένα κόμμα που να μπορεί να έχει μέλλον.
    Η γραφικότητα καραδοκεί!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Μέσα και εμείς. Διαβάστε και μια πρωτότυπη κίνηση που δημοσίευσα και στο trelokouneli σε αντίστοιχο άρθρο. Δεν ξέρω αλλά ίσως ο θυμός για αυτά που συμβαίνουν στην πατρίδα μας, το γεγονός ότι ο - άλλος - κόσμος έχει αποδεχθεί με μεγάλη ευκολία κάποια πράγματα...με κάνουν να σκεφτώ ακόμα μία κίνηση:


    "Εγώ αντιπροτείνω να φτιάξει ο κάθε ένας blogger - ή μη - από εμάς ένα νέο Blog με όνομα χώρου:

    eklogestora1.blogspot.com,
    o επόμενος eklogestora2.blogspot.com
    κ.λπ

    όπου αντί για τον αριθμό θα μπορούσε να υπάρχει π.χ. το επίθετό μας...

    μέχρι να προκύψουν χιλιάδες Blogs με πανομοιότυπο όνομα χώρου (θα αλλάζει ο αύξων αριθμός δηλαδή)που θα θυμίζει ένα πρωτότυπο διαδικτυακό ψήφο ενάντια στους οικονομικούς κατακτητές και καταπατητές της χώρας μας.


    Και κείμενο: Εκλογές τώρα, έξω το ΔΝΤ, έξω οι Ευρωπαίοι, θέλουμε πίσω την Ελλάδα του λαού...στην φυλακή οι υπεύθυνοι και κατάλληλο Banner κοινό για όλους.

    Έτσι οι Bloggers χρησιμοποιώντας...αμερικάνικα μέσα θα κάνουμε αισθητή την παρουσία μας σε ένα μείζον όπως εξελλίσεται εθνικό θέμα και μάλιστα με πρωτότυπο τρόπο!"

    Δεν ξέρω μπορεί να ακούγεται χαζό σε μερικούς αλλά είναι κάτι, μια κίνηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΕ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ. ΚΥΡΙΟΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΛΕΦΤΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΕΛΛΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! ΣΒΗΝΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ!

    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΤΟ ΔΝΤ; ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΕΞΟΥΣΙΑ; ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΤΟ ΔΝΤ ΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ Κ ΚΑΛΑ! ΓΙΑ ΡΩΤΑ ΤΗ ΜΕΡΚΕΛ!

    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕΣΑ, ΑΛΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΩΦΡΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ! ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΕΣΗ! ΑΛΛΙΩΣ ΖΗΜΙΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ.ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ.ΓΙΑΥΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ
    ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΕΝΑ email ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΥΧΟΥΣΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΠΡΩΤΟΣ spyrolio@otenet.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΟΛΥΤΑ.panagiotistsalidis@gmail.com.Φιλε Συνελληνα επικοινωνησε με μενα και τον απο πανω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Τα διεγερτικά των ενστίκτων διαφημιστικά τεχνάσματα αποτελούν δομικό λίθο της παγκόσμιας ''αγοράς''.Τέτοιας βάσης που σε περίπτωση στιγμιαίας έκλειψής των έρχονται,γεννιούνται άλλα,πιο καλοβολεμένα και θηριώδη για να θρέψουν και να αναπτύξουν τον απανταχού ''επιχειρηματικό κλάδο''..
    Η επινόηση και η δημιουργική φαντασία συνιστούν τη λυδία λίθο και τον θεμελιώδη πυλώνα επί του οποίου ''κτήζονται'' κάθε είδους ''χρηματοπιστωτικές συναλλαγές'' και όπου ασκείται σειρά πολιτικών ''παρεμβάσεων'' υπέρ της ''ενίσχυσης της ρευστότητας'' στην ''εγχώρια αγορά'' αλλά και της ''λήψης μέτρων'' για τη μείωση των δημοσίων ελλειμμάτων και τη συνακόλουθη ''επάνοδο'' σε ''δείκτες'' οικονομικής ''ανάπτυξης'',''ευημερίας'',''μεγέθυνσης''.
    Η απατηλότητα σε κραυγαλέα ύψη,σε δεινότατα μεγέθη:η πίστη σε κάποιες ''δεξαμενές χρήματος'' που αίφνης θα ''συνδράμουν'' στις ''αδύναμες'' Χώρες και θα οδηγήσουν τα πράγματα σε ''ένα αίσιο τέλος''.Η εδραιωμένη πεποίθηση αυτή δεν παύει εάν δεν ανατραπή εν τοις πράγμασιν από τους αληθείς πρωταγωνιστές,από τα ίδια τα ιστορικά υποκείμενα,από την ίδια την ιστορική σάρκα του κόσμου τούτου:τους ανθρώπους εκείνους που συνειδητοποιούν ότι,πλέον,στις αρχές του διανυόμενου 21ου αιώνα μας,ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΘΗ και ότι ΟΛΑ ΕΠΑΝΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΘΝΟΚΟΙΝΩΝΙΚΟ,ΕΝΤΟΠΙΟ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΣ.


    ΑΡΧΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Αναπαράγω μία σημαντική ανάρτηση που χρειάζεται να μελετηθή και να αφομοιωθή από ό λ ο υ ς τους Έλληνες,από ό λ ε ς τις υγιείς δυνάμεις του Γένους και Έθνους των α π α ν τ α χ ο ύ Ελλήνων:

    Δευτέρα, 07 Ιουνίου 2010
    Ποιους ωφέλησαν τα μέτρα του ΔΝΤ
    Πρωθυπουργός, Ν.Δ. και ΛΑ.ΟΣ αποφάνθηκαν: ΔΝΤ ή χάος! Η συνταγή «σωτηρίας» είναι ατέλειωτες θυσίες των Ελληνων σε μισθούς, συντάξεις, ασφαλιστικό και έπεται συνέχεια, με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε υγεία, μόρφωση και ποιότητα ζωής.

    Ολα τα «λαμπρά μυαλά» της νεοφιλελεύθερης οικονομολογίας, εγχώρια και διεθνή, επιστρατεύτηκαν για να πείσουν εμάς και τους υπόλοιπους ευρωπαίους πολίτες ότι η λύση ΔΝΤ-Ε.Ε.-ΕΚΤ είναι μονόδρομος, η απόλυτη αλήθεια. Ο πολιτικός μανιχαϊσμός σε όλο του το μεγαλείο!

    Γιατί όμως να πιστέψουμε όλους αυτούς όταν δεν μπόρεσαν καν να προβλέψουν την παγκόσμια οικονομική κρίση; Μάλιστα, ούτε ο νομπελίστας οικονομολόγος Paul Krugman εμπιστεύεται πλέον το σινάφι του, συμπεραίνοντας ότι «η οικονομολογία απέτυχε διότι οι οικονομολόγοι εξέλαβαν την ομορφιά των οικονομικών τους θεωριών, φτιασιδωμένων με αξιοθαύμαστα μαθηματικά, ως αλήθεια, και τον καπιταλισμό ως ένα τέλειο ή σχεδόν τέλειο σύστημα». [1] Κι απέτυχε διότι έρχεται ως ρυθμιστής του ανεξέλεγκτου πλιάτσικου του κεφαλαίου στον μόχθο των εργαζομένων, επιστημονικοποιώντας το κοινωνικο-ρατσιστικό μοντέλο της ζούγκλας της ελεύθερης αγοράς.

    Ομως η νεοφιλελεύθερη οικονομολογία δεν αρκεί για να υποδουλωθεί οικονομικο-πολιτικά μια χώρα από άλλες ισχυρότερες, αλλά συνδυάζεται σήμερα με τη δοκιμασμένη μέθοδο του «οικονομικού εκτελεστή». [2] Αυτή συνίσταται στη στρατολόγηση εισαγόμενων ή εγχώριων οικονομικών παραγόντων για να διαφθείρουν και να εκβιάζουν διαχρονικά τους πολιτικούς μιας χώρας υπέρ των συμφερόντων ξένων επιχειρήσεων (π.χ. βλέπε Χριστοφοράκο, Ζίμενς). Απώτερος στόχος είναι η «εκτέλεση» μιας χώρας μέσα από την υπερχρέωσή της και ο μετέπειτα εκβιασμός της (π.χ. δυσκολεύοντας τον εξωτερικό δανεισμό) για να εκποιήσει τον πλούτο της και τα εργασιακά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών της. Με αυτές τις μεθόδους επιβλήθηκε και η συνταγή ΔΝΤ-Ε.Ε.-ΕΚΤ στο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ.-ΛΑΟΣ. Απόδειξη αυτού είναι και το προγραμματισμένο ξεπούλημα («αποκρατικοποίηση») τρένων (ΤΡΕΝΟΣΕ), ταχυδρομείων, λιμανιών, ύδρευσης (ΕΥΔΑΠ-ΕΥΑΘ), ενέργειας (ΔΕΗ-ΔΕΣΠΑ, ΟΤΕ), ακινήτων (ΚΕΔ, ΕΤΑ, Ολυμπιακά Ακίνητα), αεροδρομίων (π.χ., ανανέωση σύμβασης παραχώρησης του "Ελευθέριος Βενιζέλος" στη γερμανική Hochtief) κ.ά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Πόσο, όμως, αληθεύει ότι η λύση ΔΝΤ-Ε.Ε.-ΕΚΤ ήταν η μόνη εφικτή, πώς δικαιολογήθηκε και ποιους εντέλει ωφελεί;

    Μας βεβαιώνουν ότι αυτή η λύση ζημιώνει περισσότερο τους οικονομικά ισχυρούς και λιγότερο τον υπόλοιπο κόσμο! Και ότι το βάρος μιας ενδεχόμενης χρεοκοπίας θα ήταν ασήκωτο για τους πολίτες και την οικονομία («δεν θα πληρωθούν μισθοί και συντάξεις», «θα χαθεί η αξιοπιστία μας στις αγορές», «δεν θα μας δανείζουν οι τράπεζες»).

    Ακριβώς αντίθετα, όμως, είναι τα ακόλουθα συμπεράσματα μιας επιστημονικής μελέτης (για το Τμήμα Ερευνών του ΔΝΤ) επί των επιπτώσεων 257 εθνικών πτωχεύσεων (που έγιναν στο διάστημα 1824-2004): [3]
    *Στο διεθνές εμπόριο: «Οι εθνικές χρεοκοπίες κοστίζουν ιδιαίτερα στις επιχειρήσεις που εξάγουν προϊόντα», όμως «οι επιπτώσεις μιας χρεοκοπίας στις εξαγωγές είναι μικρής διάρκειας».
    *Στην εθνική αξιοπιστία: «Η χρεοκοπία δεν έχει μακροπρόθεσμες επιπτώσεις στην πιστοληπτική ικανότητα» και στα «σπρεντς» μιας χώρας. «Μελέτες για τις επιπτώσεις της εθνικής χρεοκοπίας στο κόστος δανεισμού» δείχνουν ότι είτε «δεν υφίστανται», ή είναι «μακράς διαρκείας αλλά πολύ μικρές», ή «προσωρινές και ταχύτατα αποκλιμακούμενες», και όχι διαρκείας «πέρα από ένα-δύο χρόνια». Και συμπεραίνεται ότι «οι επενδυτές αντιδρούν έντονα αλλά ξεχνούν εύκολα».
    *Στο εγχώριο τραπεζικό σύστημα: «Η χρεοκοπία μπορεί να έχει σοβαρές συνέπειες στον εγχώριο ιδιωτικό τομέα. Ειδικότερα, όταν οι εγχώριες τράπεζες έχουν επενδύσει σε μεγάλα ποσά του χρέους, ο εγχώριος ιδιωτικός τομέας μπορεί να δεχθεί μεγάλη πίεση». Ομως «τα δεδομένα δεν υποστηρίζουν την εμφάνιση πιστωτικής κρίσης στις εγχώριες αγορές».
    *Στις πολιτικές συνέπειες: «Μερικές φορές οι πολιτικοί και οι γραφειοκράτες φαίνεται να παρατείνουν την αναπόφευκτη χρεοκοπία». «Τα στοιχεία δείχνουν ότι οι χρεοκοπίες είναι κακός οιωνός για την πολιτική επιβίωση των υπουργών Οικονομίας και των πρωτοκλασάτων πολιτικών της εκτελεστικής εξουσίας». Επιπλέον, συμπεραίνεται ότι «για να επιβιώσει ο πολιτικός επιδιώκει να μην υποστεί την ίδια ζημιά με τον μέσο πολίτη».

    Απ' όλα αυτά συνάγεται ότι η Ελλάδα δεν θα χαθεί αν κηρύξει χρεοκοπία. Απεναντίας, η σημερινή και οι επόμενες γενιές θα ξεφορτώνονταν ένα χρέος που έχει ήδη ξεπληρωθεί από τους τόκους. Επιπλέον, οι επιπτώσεις μιας ενδεχόμενης υποτίμησης της δραχμής (για να γίνει πιο ανταγωνιστική η οικονομία) θα εξαλείφονταν αν συνοδεύονταν από αντίστοιχη μείωση των τιμών των αγαθών, κρατικό έλεγχο του τραπεζικού συστήματος και διασφάλιση των τραπεζικών καταθέσεων (Γερμανία και Αυστρία έχουν ήδη κρατικοποιήσει τράπεζες).

    Γιατί λοιπόν επέλεξε το σύστημα ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ.-ΛΑΟΣ τη λύση της ανελέητης και διαρκούς υποβάθμισης της ζωής των Ελλήνων; Μήπως για να σωθεί από τους «οικονομικούς εκτελεστές» των επιχειρηματικών συμφερόντων, μαζί με τα κάθε είδους «λαμόγια» που λεηλάτησαν λαό και κρατική περιουσία; Το σίγουρο είναι ότι αν η Ελλάδα κήρυττε χρεοκοπία θα ζημιώνονταν πρωτίστως οι μέτοχοι τραπεζών και οι ομολογιούχοι, οι τράπεζες κατοχής ομολόγων ελληνικού Δημοσίου (ελληνικές, γαλλικές, γερμανικές) και γενικότερα τα συμφέροντα του διεθνούς κεφαλαίου.

    Μήπως σε όλους αυτούς έτεινε χείρα βοηθείας ο διεθνιστής πρωθυπουργός μας με την πρόσφατη έκκλησή του (στην Αγγλική, για να μην υπάρχουν παρερμηνείες) ότι «χρειαζόμαστε παγκόσμια διακυβέρνηση, παγκόσμια οικονομική διακυβέρνηση, και τη χρειαζόμαστε γρήγορα»; [4] Η πολιτική πατροκτονία ολοκληρώθηκε. Η Ελλάδα δεν ανήκει πλέον στους Ελληνες. Ομως ο λαός έχει πάντα τον τελευταίο λόγο.

    1. Paul Krugman, How Did Economists Get It So Wrong? New York Times Magazine, 02-09-2009.
    2. Perkins, J. Confessions of an Economic Hit Man: How the U.S. Uses Globalization to Cheat Poor Countries Out of Trillions, Plume, 2005.
    3. Borensztein, Ε., Panizza, U. The costs of sovereign default, IMF Working Paper, 10-2008: http://www.imf.org/external/pubs/ft/wp/2008/wp08238.pdf.
    4. Συνέδριο «Εκόνομιστ», «Ελευθεροτυπία», 30-04-2010.

    ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Eλευθεροτυπία 6/6/10
    *Καθηγητής Βιοχημείας, Τμήμα Βιολογίας, Πανεπιστήμιο Πατρών

    Πηγή : Μωρίας Εγκώμιον και Αμέθυστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. αντε ρε παιδιά παμε να το κάνουμε λοιπόν και εγώ παρόν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Αναδημοσίευση από το olympia.gr (9 Ιουνίου του 2010) με τίτλο ''Άρχισε η διάλυση της Αριστεράς......''.

    Όπως το είχαμε προβλέψει (Η κρίση θα είναι και το τέλος της Αριστεράς.),άρχισε ήδη η διάλυση της Αριστεράς.
    Στην ουσία άρχισαν να σπάνε οι πιο αδύναμοι κρίκοι του πολιτικού συστήματος.

    Σήμερα λοιπόν ανεξαρτητοποιήθηκαν τέσσερις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (Φ. Κουβέλης, Γρ. Ψαριανός, Θ. Λεβέντης και Ν. Τσούκαλης), που αποτελούν την ανανεωτική πτέρυγα του παλιού ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ, δηλαδή το πιο ισχυρό τμήματος του ΣΥΡΙΖΑ.

    Η εξέλιξη αυτή θα έχει ως αποτέλεσμα να μείνει εκτός Βουλής στις επόμενες εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ και γενικότερα όλο αυτό το τμήμα της Αριστεράς.

    Το ΚΚΕ δεν θα πρέπει να εφησυχάζει, ούτε να επιχαίρει, καθόσον όταν καίγεται το σπίτι του γείτονα θα έρθει η φωτιά και στο δικό σου. Ειδικά το ΚΚΕ είναι σε χειρότερη μοίρα, γιατί δεν έχει ούτε πρόταση εξόδου από την κρίση, ούτε προοπτική ενεργού συμμετοχής και βοήθειας στη δοκιμασία που περνάει η ελληνική κοινωνία, αλλά ούτε και ευελιξία συνεργασιών που μπορεί έστω να διαθέτουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Αν δεν υπήρχε η σταλινική του οργάνωση θα είχε προ πολλού διαλυθεί.

    Η Αριστερά λοιπόν αποδεικνύει ότι κακώς υπήρχε τόσα χρόνια ως πολιτικός φορέας και παρείχε ιδεολογική και κυρίως ηθική κάλυψη στο σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, καθόσον, ούτε μπόρεσε να αποτρέψει να φτάσουμε στην κρίση που φτάσαμε, αλλά και κυρίως δεν θέλει και δεν έχει την ιδεολογική ευελιξία να συμμετάσχει ενεργά στην έξοδο από την κρίση.

    Πέτρος Χασάπης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Προθυμοποιούμαι να στηρίξω την προσπάθεια και να γνωρισθούμε ό λ ο ι μεταξύ μας για έναν σταθερό και άμεσο,ταχύ και τελεσφόρο σκοπό:την προάσπιση και υπεράσπιση των Ιερών και των Οσίων των Ελλήνων.Δίχως συμβιβασμούς και υπαναχωρήσεις,χωρίς πολλά-πολλά λογάκια του αέρα και των Αέρηδων,του Ζέφυρου που πνέει στην Πατρίδα διαχρονικά.Ας σοβαρευτούμε και ο καθένας ας αναλάβη τις ιστορικές ευθύνες του και ας πράξη το δέον ΤΩΡΑ.Καιρός για έργο.Ό λ ο ι στες θέσεις των!Το email μου είναι edesap@yahoo.gr.

    Μ η παρεξηγήστε και απορείτε τυχόν με το ψευδώνυμό μου.Από 'μικρός στην Ορθόδοξη Εκκλησία αλλά κατόπιν αόκνων προσωπικών μελετών απηλλάγην του (τεχνητού) διχασμού και της διάστασης μεταξύ Ελληνισμού και Χριστιανισμού που έχει διαμορφωθή σε μερίδα του ελληνικού λαού,του ελληνικού πληθυσμού σήμερα.Ταυτοχρόνως,όμως,δεν έπαυσα να εκτιμώ και να ανατρέχω στην αρχαία ελληνική σοφία.Πόσο μάλλον όταν οι Άγιοι Πατέρες της Εκκλησίας Του της Πρωτοχριστιανικής Εποχής στη Ρώμη παραινούν προς αυτή την κατεύθυνση μέσα από τα έργα και τον ίδιο τον βίο των!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. α.Ίδετε και εδώ,φίλτατοι:akommatistoi.blogspot.com

    β.Τραϊανού Παναγιώτης
    Πρόεδρος του ΕΑΜ.Β

    "Σχέδιο Καλλικράτης"... η υπέρτατη προδοσία.
    Το "Σχέδιο Καλλικράτης",
    ο νόμος περί Ιθαγένειας
    και η καταγραφή του δημοσίου κεφαλαίου
    είναι κομμάτια από το ίδιο "παζλ".
    Κάποιοι μεθοδεύουν
    την διάλυση του ελληνικού κράτους.
    Τελικός τους στόχος
    η "απόσχιση" της Κρήτης.

    http://www.eamb.gr/new_text/kallikratis.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Όλα αυτά βλέπουμε αγαπητέ φίλε και πήραμε την απόφαση αυτή. Μόνο ενωμένοι θα μπορέσουν οι Έλληνες να σώσουν τον τόπο τους. Στείλτε μας μαιλ με τα στοιχεία σας. Ευχαριστούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. To προωθήσαμε μέσω του blog μας. Ελπίζω να βοηθήσαμε έστω και λίγο την προσπάθεια σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Αφού ξεκινάτε αυτήν την ιδέα ενός νέου κόμματος επι τη ευκαιρά κάντε και ένα HELLASBOOK κάτι ανάλογο με το facebook που αυτό μπορεί ακόμα να συμβάλει στην οικονομική ενίσχυση της ιδέας.
    ohara_gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Για όσους δεν το έχουν δει το forum μασ για περαιτέρω ανάπτυξη των ιδεών μας:
    http://neokomma.euro-talk.net/forum.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Ο ΧΕΝΡΙ ΚΙΣΣΙΓΚΕΡ είχε πει:
    Ο Ελληνικός λαός είναι δυσκολοκυβέρνητος και γι' αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτισμικές του ρίζες. Τότε ίσως συνετισθεί. Εννοώ δηλαδή, να πλήξουμε:
    1. τη γλώσσα,
    2. τη θρησκεία,
    3. τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε κάθε δυνατότητα του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει για να μη μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια, να μη μας παρενοχλεί στην Ανατολική Μεσόγειο, στη Μέση Ανατολή, σε όλη αυτή σε όλη αυτή τη νευραλγική περιοχή μεγάλης στρατηγικής σημασίας για μας, για την πολιτική των ΗΠΑ.

    Ξεκίνησαν και με τη γλώσσα:
    http://sarotiko.blogspot.com/2010/06/blog-post_4256.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Φιλοι μου η ιδέα σας είναι καταπληκτική και είμαι μαζί σας. πρέπει όμως να δώσετε μεγάλη δημοσιότηα σε όλα τα blogs και εαν είναι δυνατόν και σε καμμιά ακομμάτιστη εφημερίδα. πάντως μην βιάζεστε σιγά σιγά θα έλθη το ζητούμενο αποτέλεσμα.καλή σας επιτυχία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Από πότε έγινε ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ, ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ και ο ΦΙΛΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ, ΦΑΣΙΣΜΟΣ;
    Από πότεεεεε;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Άν θέλετε να κάνετε οποιαδήποτε ανακοίνωση ή οτιδήποτε άλλο, στείλτε το μας και θα το δημοσιεύσουμε, όμως για να έχει επιτυχία η προσπάθειά σας, πρέπει να προβληθείτε αν όχι σε όλα, στα περισσότερα ιστολόγια. Για οτιδήποτε γράψτε μας στο tacoalatipota@gmail.com και θα το δημοσιεύσουμε άμεσα. Καλή συνέχεια..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΛΕΓΑΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΕΣ ΠΩΣ ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ;

    ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ!

    Κατάλαβες τώρα γιατί σε λέγανε εθνικιστή όταν έλεγες πως αγαπάς την Πατρίδα σου; Για να την πουλήσουν πιο εύκολα. Όταν επί Σημίτη κάθε λέξη που άρχιζε από -εθν… και -ελλ… ‘εγινε ο δαίμονας που θα μας στερούσε από τον “εκσυγχρονισμό”.

    Κατάλαβες τώρα γιατί σε λέγανε ρατσιστή; Σε πολύ λίγο δεν θα είσαι ιδιοκτήτης της πατρίδας σου, θα είσαι ένας κάτοικος μιας χώρας που θα ανοίκει στους τραπεζίτες και τ’ αφεντικά τους που παριστάνουν την κυβέρνηση.

    Κατάλαβες τώρα γιατί τους αγαπάνε τους “μη νόμιμους μετανάστες” τόσο πολύ οι εκλεγμένοι αλήτες μας; Για να κάνουν με τη δυστυχία τους κι εμάς δυστυχισμένους.

    Κατάλαβες τώρα γιατί πριονίσανε την παιδεία και την υποβάθμησαν σε “εκπαίδευση”; Για να σε κάνουν υπαλληλάκο των 3.60. Να σε βάλουν πίσω από τον πάγκο των μπακάλικών τους, να σερβίρεις καφέδες και να πηγαίνεις με το παπί πίτσες στα πάρτυ του Χριστοφοράκου.

    Κατάλαβες τώρα γιατί σου δίνανε τζάμπα κάρτες οι τράπεζες; Για να σου πάρουν το πατρικό σου. Δεκάρα δεν δίνανε για τις δώσεις σου, με χαρτιά τυπωμένα σου πήρανε το σπίτι, το χωράφι, το μαγαζί.

    Κατάλαβες τώρα γιατί σε χώσανε στο χρηματιστήριο; Όταν ένας πρωθυπουργός της χώρας προέτρεπε τον απλό κόσμο να βάλει το κομπόδεμά του στο στημένο παιγνίδι του χρηματιστηρίου, δεν εννοούσε ακριβώς για …επενδύσεις.

    Κατάλαβες τώρα πως κάποιοι γίνανε πάμπλουτοι σε μια νύχτα ανταλλάσσοντας πλούτο με αέρα;

    Κατάλαβες τώρα γιατί γουστάρουν τόσο την “ελεύθερη αγορά”; Για να κλείσει ο μπακάλης και να στέλνεις τον κόπο σου στα μεγαλομπακάλικα της γερμανίας. Σε βγάλανε ψαράκι από τη γυάλα σου και σε πετάξανε στον ωκεανό με τα σκυλόψαρα, με τους δικούς τους …κανόνες διατροφής.

    Κατάλαβες τώρα ψαράκι πόσο αξίζει η γυάλα σου; Μήπως έχεις την καλύτερη γωνιά στον κόσμο, το καλύτερο οικόπεδο και στην κοστολογούν μόλις 300 δις; Τότε τα βράχια της ιρλανδίας πόσο κάνουν, τέσσερα δίφραγκα;

    Κατάλαβες τώρα τι σημαίνουν για ‘κείνους “επενδύσεις”; Με δημόσιο χρήμα, σε δημόσιο χώρο, με κρατικές επιδοτήσεις φτιάχνουν έργα που σε βάζουν να τα πληρώνεις για τρεις ζωές σ΄αυτούς που το παίζουν εργολάβοι. Τους έφτιαξες καινούριο αεροδρόμιο ενώ είχες, τους χάρισες και τον εθνικό σου αερομεταφορέα επειδή ήταν “μορφονιοί” και ‘ξέραν καλύτερα να στήνουν σιδεριές και να στρώνουν άσφαλτο από τη ΜΟΜΑ.

    Κατάλαβες τώρα γιατί την Εθνική σου Οδό της αλλάζουν ονοματάκι; Θέλεις 20ευρώ για να πας από Αθήνα – Θεσσαλονίκη χρησιμοποιόντας την Εθνική σου Οδό, αυτήν που είναι υποχρέωση του κράτους να κατασκευάσει κι όχι να την ξεπουλήσει στο κάθε “όμορφο’ που παριστάνει τον εργολάβο.

    Κατάλαβες τώρα γιατί σου πουλάνε φθηνά τα χαζοκούτια; Για να σε κάνουν να τρως κουτόχορτο στα λιβάδια της τηλεόρασης. Για να σε πετάνε μπαλάκι από τη μεσημεριανή χαζοβιόλα στον απογευματινό πληρωμένο τελάλη της προπαγάνδας τους. Από το πρωί μέχρι το βράδυ μια θλιβερή παρέλαση υπερεκτιμημένων “τίποτα” με ειδικότητα στον αέρα.

    Κατάλαβες μήπως τώρα γιατί στη Βουλή δεν μπαίνει ούτε ένας σοβαρός άνθρωπος; Επειδή αφορά ένα θίασο τριακοσίων διορισμένων από τις κοματικές λίστες οι οποίες συντάσσονται από ντόποιους τοποτηρητές που οι μεγάλοι επιλέγουν από τις “άγιες οικογένειες” του τόπου. Δεν θα βρείτε κανέναν από τους έλληνες λαμπρούς διανοητές κι επιστήμονες εκεί μέσα. Ούτε απ’ έξω δεν πατάνε μη λερωθούν.

    Κατάλαβες τώρα γιατί τα κάνουν όλ’ αυτά; Δεν θέλουν άλλους Έλληνες. Ούτε στο γένος ούτε στη σκέψη. Καθιστούν αδύνατη ακόμα και την αναπαραγωγή. Οι γονείς σε δυο δουλειές, οι παππούδες ακόμα και στα 70 θα εργάζονται. Τα παιδιά δεν μεγαλώνουν αυτόματα και ο ξέρουν. Είναι υπεύθυνοι για κάθε ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ. Θυμηθήτε το, κάνουν γενοκτονία και το ξέρουν.

    http://ilektrosok.blogspot.com/2010/06/blog-post_8869.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Μεταναστευτικό: Η άποψη του Αυστραλού Πρωθυπουργού

    «Οι μετανάστες, και όχι οι Αυστραλοί, είναι αυτοί που πρέπει να προσαρμοστούν. Έτσι είναι, και άμα τους αρέσει! Βαρέθηκα να ανησυχούμε σε αυτή τη χώρα μήπως προσβάλλουμε ένα άτομο ή την κουλτούρα του. Από τότε που έγιναν οι τρομοκρατικές επιθέσεις στο Bali, η πλειοψηφία των Αυστραλών ένιωσε ένα κύμα πατριωτισμού. Η κουλτούρα μας εξελίχθηκε σε δύο αιώνες γεμάτους αγώνες, προσπάθειες και νίκες από εκατομμύρια άντρες και γυναίκες που επιζητούσαν την ελευθερία. Η κύρια γλώσσα που μιλάμε είναι τα Αγγλικά. Όχι τα Ισπανικά, τα Λιβανέζικα, τα Αραβικά, τα Κινέζικα, τα Γιαπωνέζικα, τα Ρωσικά ή οποιαδήποτε άλλη γλώσσα. Οπότε, αν θέλετε να γίνετε μέρος της κοινωνίας μας, μάθετε τη γλώσσα μας! Οι περισσότεροι Αυστραλοί πιστεύουν στο Θεό. Αυτό δεν είναι κάποιο Χριστιανικό, ακροδεξιό, πολιτικό κίνημα, αλλά γεγονός: Χριστιανοί, άντρες και γυναίκες, με Χριστιανικές αρχές, ίδρυσαν αυτή τη χώρα, και αυτό είναι καθαρά καταγεγραμμένο. Αρμόζει, λοιπόν, να το δείχνουμε πάνω στους τοίχους των σχολείων μας. Αν ο Θεός σας προσβάλλει, σας προτείνω να βρείτε άλλο μέρος του κόσμου γιά να ζήσετε, διότι εμάς ο Θεός είναι μέρος της κουλτούρας μας. Θα δεχτούμε αυτά που πιστεύετε, χωρίς ερωτήσεις. Αυτό που ζητάμε είναι να δεχτείτε κι εσείς αυτό που πιστεύουμε εμείς, και να ζήσετε μαζί μας με αρμονία, χαρά και ειρήνη. Αυτή είναι η δική μας χώρα, η δική μας γη και ο δικός μας τρόπος ζωής, και θα σας προσφέρουμε κάθε ευκαιρία να τα απολαύσετε κι εσείς. Όμως, μόλις χορτάσετε να παραπονιέστε, να γκρινιάζετε και να μουρμουρίζετε γιά τη σημαία μας, τον όρκο πίστης στη χώρα μας που δίνετε όταν παίρνετε την υπηκοότητα, τα χριστιανικά μας πιστεύω, τον τρόπο ζωής μας, τότε σας ενθαρρύνω να εκμεταλλευτείτε μιά άλλη μεγάλη ελευθερία της Αυστραλίας: Το δικαίωμα να φύγετε! Αν δεν είσαστε ευχαριστημένοι, τότε φύγετε! Δε σας φέραμε εδώ με το ζόρι. Εσείς διαλέξατε να έρθετε. Οπότε, δεχτείτε τη χώρα που εσείς διαλέξατε!»

    Μήπως θα έπρεπε επιτέλους και στην δική μας χώρα να βγει κάποιος υπεύθυνος να πει κάτι παρόμοιο???...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Οταν θα ξυπνησουμε ,θα ειναι πολυ αργα!

    Κάνοντας τους μετανάστες “Έλληνες”, φέρνουν τον μελλοντικό διαμελισμό της Ελλάδας:

    1) θα δημιουργήσουν πολιτικά κόμματα, τα οποία θαμπουν άνετα στην βουλή, μπορεί και ως 3η δύναμη

    2) Οι νέοι μαϊμού “Ελληνες” μέσω των κομμάτων τους θα μιλήσουν για μειονότητες και δικαιώματα που δήθεν καταπαντούνται και θα ζητήσουν ανεξαρτητοποιήσεις περιοχών της Ελλάδας (Θράκη, Ήπειρος.

    Ήδη το αλβανικό λόμπι της Αμερικής, σπουδάζει με δικά του έξοδα, στο τμήμα πολιτικών επιστημών του Πανεπιστήμιου Χάρβαντ, ώστε να έρθει στην Ελλάδα και να δημιουργήσει δικό του κόμμα, τον γνωστό αλβανό μαθητή & προστατευόμενο παιδί του Τριανταφυλλόπουλου, Οδυσσέα Τσενάι, οπού το 2003 τα ΜΜΕ τον έκαναν διάσημο για το εαν τελικά θα έπρεπε, ο τότε, νεαρός Αλβανός να κρατήσει την Ελληνική σημαία στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.

    Δυστυχώς όλοι οι Έλληνες βλέπουν απαθέστατα τον πρωθυπουργό Τζέφρυ και τους υπόλοιπους προδότες των Ιμίων να διαμελίζουν σιγά-σιγά την πατρίδα μας και δεν αντιδρούν. Νομίζουν ότι δεν θα συμβεί τίποτα. Οταν όμως φτάσουμε στο χείλος της καταστροφής, τότε θα είναι πολύ αργά. Δεν μπορώ να ανεχτώ, να περνάω δύσκολα οικονομικά εγώ και τα παιδιά μου και ο Γιωργάκης να χαρίζει στρέματα γης του πολεμικού ναυτικού για να χτίσουν το τζαμί και με έξοδα του κράτους. Δεν μπορεί να χωρέσει ο νους μας, ότι κάναμε πρωθυπουργό της Ελλάδος, τον Αντρέα Παπαδρέου, ο οποίος δεν υπηρέτησε ποτέ του στον ελληνικό στρατό και έδωσε όρκο πίστης στον αμερικάνικο. Δεν μπορώ να ανεχτώ, οι προδότες των Ίμιων να μας κυβερνούν ξανά και ο σαπιοκοιλιάς Πάγκαλος, ο προδότης του Οτσαλάν να είναι αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Ο κατά Σωκράτη ορισμός του μορφωμένου ανθρώπου:

    Όταν ρωτήσανε τον Σωκράτη να τους δώσει τον ορισμό του μορφωμένου ανθρώπου,
    Δεν ανέφερε τίποτε για την συσσώρευση γνώσεων. «Η μόρφωση είπε,... είναι θέμα συμπεριφοράς...

    Ποιους ανθρώπους λοιπόν θεωρώ μορφωμένους;
    1. Πρώτα απ'όλους αυτούς που ελέγχουν δυσάρεστες καταστάσεις , αντί να ελέγχονται από αυτές...
    2. Αυτούς που αντιμετωπίζουν όλα τα γεγονότα με γενναιότητα & λογική..
    3. Αυτούς που είναι έντιμοι σε όλες τους τις συνδιαλλαγές..
    4. Αυτούς που αντιμετωπίζουν γεγονότα δυσάρεστα και ανθρώπους αντιπαθείς καλοπροαίρετα..
    5. Αυτούς που ελέγχουν τις απολαύσεις τους..
    6. Αυτούς που δεν νικήθηκαν από τις ατυχίες & τις αποτυχίες τους..
    7. Τελικά αυτούς που δεν έχουν φθαρεί από τις επιτυχίες και την δόξα τους...»

    ΣΩΚΡΑΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Επιστολή - κραυγή αγωνίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας της Πολιτείας της Φλώριδας των ΗΠΑ προς την Υπουργό Παιδείας
    Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2010

    Προς: Υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων
    Υπουργό κ. Άννα Διαμαντοπούλου - Αθήνα

    κ. Υπουργέ

    Η Επιτροπή Εθνικών Θεμάτων ανήκει στην Πανελλήνια Ομοσπονδία της Πολιτείας της Φλώριδας των ΗΠΑ, που αντιπροσωπεύει και εργάζετει για τον Ελληνισμό της περιοχής. Πολλά από τα μέλη μας είναι πρώτης γενιάς μετανάστες στην Αμερική, μιλούν την Ελληνική γλώσσα και αρκετοί έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα. Όπως καταλαβαίνετε, έχουμε ισχυρό δεσμό με την πατρίδα Ελλάδα, την επισκεπτόμαστε σχεδόν κάθε χρόνο και αυτήν την αγάπη την έχουμε μεταδώσει στα παιδιά μας και στα εγγόνια μας.

    Παρακολουθούμε τα συμβαίνοντα στην Ελλάδα κι ανησυχούμε πάρα πολύ, όχι μόνο για την οικονομική κατάσταση, αλλά και για ο,τι συμβαίνει εκεί σε Εθνικό και κοινωνικό επίπεδο. Στην Αμερική που ζούμε ακούμε καθημερινά για χαλάρωση των θεσμών και της Εθνικής συνείδησης των Ελλήνων και βρισκόμαστε σε πλήρη σύγχυση. Ακούμε για Τουρκοποίηση της Θράκης για διωγμό εκπαιδευτικών, όπως της Χαράς Νικοπούλου, που προσπαθούν να κρατήσουν ζωντανή την Ελληνική γλώσσα και την Ελληνικότητα της περιοχής. Ακούμε για δίγλωσσα νηπιαγωγεία με πρώτη γλώσσα την Τουρκική και δεύτερη την Ελληνική και για κατάργηση συμβόλων, όπως του σταυρού απο την Ελληνική σημαία. Ακούμε για προσπάθεια εξάλειψης της λέξης [ ΕΘΝΙΚΗ ] από τράπεζες και γενικά απ’ όπου χρησιμοποιείτο, ακόμη και από τον τίτλο του Υπουργείου [ ΕΘΝΙΚΗΣ ] Παιδείας και Θρησκευμάτων. Ποιούς άραγε ενοχλεί; Δεν είμαστε Έθνος; Γιατί πρέπει να χάσουμε την ταυτότητά μας; Επίσης πληροφορηθήκαμε την απόφαση του Υπουργείου να μην ανανεώσει την αποστολή εκπαιδευτικών στις ΗΠΑ, που προσφέρουν διδακτικό έργο στα σχολεία της Ομογένειας.

    Στην αρχή πιστέψαμε και θέλουμε να πιστεύουμε ότι αυτά είναι φήμες και προιόντα διασποράς ψευδών ειδήσεων. Όταν όμως παρακολουθήσαμε την εκπομπή του κ. Χαρδαβέλα για την κα. Χαρά Νικοπούλου, όταν διαβάσαμε άρθρα και επιστολές διαμαρτυρίας πολλών πνευματικών ανθρώπων και όχι μόνο γεμίσαμε με απορίες, ερωτηματικά και αμφιβολίες. Επαναστατούμε όταν διαβάζουμε στο διαδίκτυο για ξεπούλημα της χώρας και της Ελληνικής γλώσσας και προσπάθειες αλλαγής της Ιστορίας μας.

    Κυρία Υπουργέ,

    Στη χώρα αυτή που μας φιλοξενεί σας δηλώνουμε ότι παραμένουμε Έλληνες. Πιστεύουμε ότι ένα Έθνος χάνεται όχι όταν υπάρχουν οικονομικά προβλήματα, αλλά όταν χάνεται η γλώσσα του, ξεχνιέται η Ιστορία του και χαλαρώνει η συνοχή και η Εθνική συνείδησή του.

    Εμείς οι Έλληνες της Διασποράς σας παρακαλούμε να μας πληροφορήσετε τι ακριβώς συμβαίνει στη γενέτειρά μας και πως μπορούμε να βοηθήσουμε. Θέλουμε να ενημερωθούμε από επίσημα χείλη την πραγματικότητα ώστε να μπορούμε να αποκρούουμε τους καλοθελητές της καταστροφολογίας της μητέρας Ελλάδας.

    Σας ευχαριστούμε και πιστεύουμε ότι θα τύχουμε της προσοχής σας.

    Με Τιμή

    Μιχάλης Σέρβος
    Πρόεδρος
    Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φλώριδας
    ΕλληνοΑμερικάνικης Κοινότητας Φλώριδας
    Ίδρυμα Ελληνισμού Αμερικής
    .
    Τάσσος Μπογδάνος
    Πρόεδρος
    Επιτροπής Εθνικών Θεμάτων
    http://www.hellenes.com/

    Κοινοποίηση:

    Υπουργείο Εξωτερικών
    Γραφείο Πρωθυπουργού
    Πρόεδρο Ελληνικής Δημοκρατίας
    Αρχηγοί Κομμάτων
    Βουλή των Ελλήνων
    Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Αν δεν κάνουμε κάτι σύντομα, η Ελλάδα θα είναι έτσι σε μερικά χρόνια:

    http://www.macedoniahellenicland.eu/content/view/936/48/lang,el/

    Και εγώ μαζί σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Είναι στα Αγγλικά αλλά είναι ακριβώς αυτό που γίνετε στην Ελλάδα: (διαβάστε προσεκτικά)

    New World Order Take-Over of Greece

    Let me explain how the New World Order takes over a country.

    First they take over the issuance of currency in that nation and remove all safety ceilings set in place to prevent major financial disaster. The Glass Seagel in the USA was removed in 1998, as was our equivalents in Europe - you can blame Gordon Brown for that in the UK. Then they cause booms and busts so that you get used to the concept of good times and bad times before doing the big one that virtually destroys the wealth of the nation.

    Meanwhile they force the government to open borders so that illegal immigrants can stream in. Third Sector political groups are then inserted into the society of the nation to do several things - make it harder and harder for the native populations to look after their rights, infiltrate all levels of society and the public sector to pervert justice within the police, the courts, councils and social services, and to teach all the illegal immigrants that the natives hate them and want to kill them, causing racial tensions to build up. Meanwhile they are also funding the Nationalists in the country to attack the illegals. In England the British National Party is directly funded by front groups that are owned by MI5 and the IMF.

    Meanwhile as the debts of the nation build up the leaders are bribed not to pay the debts off. As the final false bubble rises the government gets further and further into debt, and then the IMF / NWO bursts the false bubble that they caused to bankrupt the country and steal the wealth of the nation. The countries go to the IMF for help and they are then put under austerity measures and private and public pensions are raided to pay IMF bills. Then the people revolt in riots against the banks and the IMF which are crushed and then the country goes under Martial Law and the IMF / New World Order then takes over the country and puts the population into financial slavery.

    The Final Stage is now being enacted in Greece. Marshall Law will be declared and the IMF will become the corporate government of Greece and put the people into abject poverty and economic slavery.

    They did this to African nations and South American nations. Now they are doing it to the west. Portugal, Spain, Ireland, and the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland are next, probably in that order.

    Iceland so far are the only nation that has been imploded to do the right thing: Refuse to pay off the debt and tell the IMF to take a running jump. The New World Order will not give up, but at least they get a respite for a season until the NWO can afford to bring their attentions back to Iceland and delete their leadership and take over with a corporate military coup d'etat.

    Meanwhile, Nigel Farage's health is has been stabilised after some deterioration in hospital. The New World Order failed to kill him in the plane crash. He needs a body guard because they will try to kill him again.

    The President of Poland and his Administration were assassinated by agents of the European Union on the orders of the New World Order because they opposed the European Union and they opposed the New World Order. Any politician who dares to stand up against the corporate takeover of the world will wind up being deleted. Doesn't matter if you are the President of a Sovereign Nation or a leader of a fringe political party. You speak out against them and you will wind up dead.

    So the battle lines have been drawn in the sand and now the War Against the New World Order is on.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Greece is NWO Test Ground, Says Greek Reader

    I am 26 years old and live in Greece. I am writing this letter in order to let you know about a new law in Greece announced yesterday.

    The financial minister of Greece announced yesterday that from 1/1/2011 all financial transactions of sums above 1500 euros in cash, will be banned. For any transaction above 1500 euros, only credit cards and checks will be legal. The formal explanation for this law is it will combat those who do not pay taxes. But we all know this is not the case...

    It seems the new world order wants to make Greece a testing ground for their new laws. For the past months, Greece have been attacked without mercy. We have been called liars, frauds, cheaters, thieves. They are threatening us constantly with banning from the euro zone and default. [These charges are] not true. ... The problem is, based on their accusations and (the virtual) bad situation of Greek finances, they will pass their experimental laws of their new world order.

    The fairly new Government of the socialist party, elected 4 months ago, forgot all its promises, and is determined to pass laws giving citizenship to illegal immigrants after 5 years, without any trade-off. We are 10 million Greeks here, and almost 3 million mostly illegal immigrants, who will obtain Greek nationality and will gain the right to bring their families here too... In Pakistan there are even ads saying "for 5000 euros we get you to Greece, to study free, work, make families, and obtain EU passports"...

    And now this... The previous government created a new ID card, to collect data from people since childbirth. This government will ban transactions in cash over 1500 euros, in order to make all of us have credit cards. The obvious first step is to ban all cash transactions, then merge this new ID card with the credit system, then, well.... insert this merged ID card into our bodies...

    Our peoples' morale is low, society is disorganized because of immigration and propaganda, and we will not fight those laws. You people living in the Western World, be prepared because they are planning the same for you!

    BACKGROUND

    I will try to give you my personal view of the conditions in Greece.

    First of all, there is no trust in politicians. Most people distrust them and know they are scum, but continue to vote for the same people in every election. This happens because they promise privileges in order to get votes. Most politicians are members of secret societies, and have close ties to USA and European elites. Our current prime minister is even an American citizen...

    A young man living in Greece and having no connections, is hopeless. Without connections, he will have major difficulties if he wants to join a good University(or complete his studies without bribes), if he wants to find a job, or create his own. He will be forced to join the army while privileged young men with connections will illegally avoid it.

    And there is no point discussing finding love... Of course pretty women will pick wealthier men, but in Greece even women of moderate appearance prefer men with deep pockets. They prefer sharing the top men than having a man only for themselves.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. συνέχεια του προηγούμενου άρθρου....

    And the top men in Greece are all frauds. Greece, apart from some natural resources and its tourism industry, produces nothing of value. Corruption is so big, that all productive forces are drowned. So all men of power here, get their power from plundering the Greek people, or having connections with those that do it. Women (and their families) of course are not concerned about that. As long as someone is wealthy, he is desirable, and value as a person is irrelevant.

    Despite poor economic condition (but not so desperate as to warrant dire measures), people in power take pleasure in attacking traditional customs, Orthodox Christianity, and traditional Greek patriots. They protect illegal immigrants, and silence their crimes. They attack Christianity, in the media, at schools etc. They are removing all Christian symbols from public places.

    MEDIA

    Greek media are a pile of garbage. For the biggest part of the day, most major TV networks will show shows discussing greek "vips" lifestyle, sexual relations etc. There are few "political" shows and news shows, all trying to cover the truth and turn the attention of the people at matters of trivial importance. Propaganda is blatant. The previous government was literally destroyed by TV networks. They promoted heavily the current government, so strongly that previous prime minister was forced to make new elections despite being only for 2 years in government.

    Current prime minister made promises, NONE of which kept after being elected. Only a few days after election, he went on with the plans of New World Order. He created an artificially dire financial situation, in order to be able to pass whatever laws he wanted, plus giving his friends some money... He "cooked" our budget, by moving payments of 2010 in 2009 and incomes from 2009 to 2010, in order to both make our deficit bigger and be able to claim in 2010 that he "improved" our economy... This doesn't mean that our previous prime minister wasn't a puppet, just that he wasn't able to fulfill New World Order directions like the new government.

    Huge economic scandals are discovered every day, and buried by Greek propaganda media. And most honest people are so concerned with working 2 and 3 jobs in order to feed their families, that cannot fight this corruption. Greek people work on average many more hours weekly than other EU countries, get much less pay, and pay more for the same products. And because of the traitors in government, EU newspapers and media call our people lazy. They say we need to work even more and receive even less... Of course this is not true. The plunder of Greek people has been made with their assistance. But this is a long subject and i wont go on with it.


    CONCLUSION

    In a few words... Life in Greece sucks. Since I am a computer programmer, i have many times thought about leaving for a better country and make my living there. But i do not want to abandon my home... yet. I would be willing to fight this system, but i see no point since the system is so well entrenched it cannot be tackled by a few men alone.

    The reason i wrote you my previous letter is because this new law of banning cash transactions above 1500 euros is just another step towards cashless society, and is being implemented in Greece as a testing phase. I strongly believe it is a matter of time before most western nations see similar laws.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. πρεπει ολοι να εμπεδοσουμε οτι δεν παμε μπρωστα χωρις ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΞΕΡΙΖΟΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΥΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΥΗΣΥΧΑΣΜΕΝΟΥΣ,ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΔΗΘΕΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ,ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΕΧΝΙΟΤΡΟΠΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ.ΓΙΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ (ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΣΑΙ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ,.. ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ,.. ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΩΛΟΚΡΑΤΟΣ... ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΠΟΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ... ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΞΕΝΟ ΣΩΜΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ.ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.ΣΑΒΒΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Orea ta peri kenourgiou komatos ke ta ipolipa. Ala me to iparhon sintagma den tha alaksi tipotes. Ke o logos pou den tha alaksi ine oti oi prodotes to yparhon sintagma to ehoun kani koureloharto. Prepi lipon prota prota na tethoun ori ke kanones pou prepi na akolouthisi to neo idrithen koma. Diaforetika tha mas prokipsi mia apo ta idia. Protos lipon ke aparavatos oros. Na tirite epakrivos o oros dimokratia. >>Diladi dimos en krati<< defteron na iparhi kapios monimos epitiritis pou na elenhi ean tirite to sintagma I ohi apo tous kyvernontes. Ke ean ohi na katherounte ke na filakizonte gia paravasi tou sintagmatos. (dioti opou laloun poli kokori argi na ksimerosi ) (triton) na katargithi to iparhon syntagma ke na katevi pros psifisi apo ton lao neou ke iper tou laou sintagma. (Tetarton) na epanelthi I pini tou thanatou gia adikimata opos. (eshati prodosia, fonos ek promeletis, gia promeletimeni pirkagia gia ithelimeni propaganda enantion tis patridos ke lipa adikimata pou episiroun tin pini tou thanatou. (Pemton) katholiki katargisi ton pronomion tis anomias ton politikon ke periks afton. (ekton) ke to vasikotero gia na ehis to dikeoma na thesis ipopsifiotita gia eksousia tha prepi na ise oposdipote apofitos tis sholis pou tha souy didaski pos tha ise o telios kyvernitis ke ohi o telios alitis. Ke vevea to athro tou sintagmatos pou katargise o kataramenos karamalis to 1976. Oti monon ellin to genos ehi dikeoma ston dimosio tomea ton elinon. ke se kamia periptosi ellin politis. (evdomon) kathe sinalagi opia ke an ine afti me alo kratos tha prepi na egkrinete apo ton lao pou ine ellin to genos. Ke ohi en kripto apo tous kivernontes. (ke ogdoon) panta ipourgos eksoterikon stratiotikos. Ke pola ala pou tha ine iper tou sinferontos tou ellinikou laou. Ke kati alo. Oloi oi eleftherotektones ektos nomou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Τελικά ναυαγησε;

    κρίμα....

    ήλπιζα κατι να γίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Μαζί σας! Θα ηθελα να με υπολογίσετε.
    Και ότι χρειάζεστε να βοηθήσω!
    Πως μπορώ να επικοινωνήσω για να δώσω τα στοιχεία μου?
    D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. ΑΠΟ ΚΩ 23-9-2010 ΚΑΙ ΓΩ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΑΧΡΩΜΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ !!!! ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΜΕΣΩ E. MAIL ΜΑΖΙ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Ο κομματικος θεσμος πιθανα να δουλευει για αλλους λαους.. για την ΕΛΛΑΔΑ ομως οχι μονο απετυχε, αλλα την εφερε στο χειλος της καταστροφης.
    Το υπαρχον πολιτευμα δεν λειτουργησε.. η φιγουρα του Προεδρου της Δημοκρατιας ειναι καθαρα διακοσμητικη και οχι μονο δεν προστατευσε το συνταγμα, αλλα επετρεψε την καταστρατηγηση του δημιουργωντας ανισοτητα μεταξυ των πολιτων και ευκαιριες για την ευδοκιμια μιας πρωτοφανους διαφθορας του κρατικου μηχανισμου.
    Ειναι προφανως αστειο να περιμενουμε λυση στο προβλημα απο τους συντελεστες που το δημιουργησαν, οπως επισης ειναι αναμενομενο οτι ακομα και αν αντικαθισταντο ολος ο πολιτικος κοσμος του σημερα, να ειχαμε την ιδια καταληξη μεσα σε μερικα χρονια ή δεκαετιες.

    ..ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΑΝΑΙΜΑΚΤΗ.. ΕΦΙΚΤΗ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΗ!..


    Διαβαστε περισσοτερα στο: http://ellada2011.blogspot.com/2010/09/blog-post_28.html
    Η Ελλαδα το 2011 - ΠΩΣ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ!..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Καλημέρα και καλό μήνα!

    Θέλω και εγώ να βοηθήσω. Πως επικοινωνώ μαζί σας?

    Να οργανωθούμε ... είμαστε πολλοί αλλά σκόρπιοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ.. ΤΩΡΑ!

    Ειναι χρεος ολων μας, να συμβαλλουμε στη διαδοση του μυνηματος για συσπειρωση και αντιδραση κατα του σχεδιου διαλυσης της χωρας μας.

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ, ΤΥΠΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ.. ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ,
    ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ, ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΕΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!
    ΓΕΜΙΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΠΟ ΑΚΡΗ ΣΕ ΑΚΡΗ!

    ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!
    ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥΣ..
    ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ..

    http://ellada2011.net-landia.com/forum/viewtopic.php?f=22&t=42&p=45#p45

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. καλημερα σε ελους εσας που νομιζετε οτι θα μπορεσετε να τα βαλετε με το συστημα που εχουν φτιαξει στα μετρα τους ολοι εκεινοι που τρωνε απο παντου και κοντευουν να σκσσουν πχ βενιζελος παγκαλος καραμανλης καρατζαφερης και πολοι αλλοι.ωραια η ιδεα αλλα δεν προκειται να γινει πραξει.θα γινουμε επαναστατες του ιντερνετ και μονο αυτο .οπως γινεσαι επαναστατης του καναπε και οταν βλεπεις λαζοπουλο στην τηλεοραση.δυστηχως η ελλαδα για να σωθη χρειαζεται κατι σαν την χουντα να μην φοβαται τιποτα γιατι απλα ειναι ο νομος .ετσι και οι δικαστικοι θα κανουν την δουλεια τους σωστα και ολοι θα υπακουν τους νομους.απλα τους νομους που υπαρχουν αλλα κανεις δεν υπακουει.εχουμε δημοκρατια και μεγαλη ασυδοσια δυστηχως.χρειαζεται καποιος που να μπωρει να εφαρμοση τους νομους του κρατους απλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Τέτοιους ηττοπαθείς, παθητικούς, καρπαζοεισπράκτορες, και γεννημένους δούλους δεν τους θέλουμε στο ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ που έχουμε ήδη ιδρύσει.
    Καληνύχτα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Τέτοιους ηττοπαθείς, παθητικούς, καρπαζοεισπράκτορες, και γεννημένους δούλους δεν τους θέλουμε στο ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ που έχουμε ήδη ιδρύσει.
    Καληνύχτα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Τέτοιους ηττοπαθείς, παθητικούς, καρπαζοεισπράκτορες, και γεννημένους δούλους δεν τους θέλουμε στο ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ που έχουμε ήδη ιδρύσει.
    Καληνύχτα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. καλα τα λες αλλα εσυ οταν ειναι να ψηφησεις πας τρεχοντας απο το πρωι μην και δεν προλαβεις.το λεω αυτο γιατι εχω να ψηφησω 18 χρονια και ο λογος γιατι δεν με εκφραζει κανενα κομα αλλα ουτε την φηφο δινω σε αλλα μικρα γιατι δυστηχως στην ελλαδα κανουμε οτι θελουμε ετσι λοιπον κανουν και την ψηφο μου την ονομαζουν οπως θελουν τα κοματοσκυλα που της μετρανε ενω εαν δεν υπαρχει .......δυστειχως δουλοι ειμαστε ουλοι και αυτο γιατι εξαρτομαστε απο την δου-λ ε ι-α για να ζησουμε.τωρα οσο για ιδεωδες σου απλα θα σου πω οτι οταν θα τους μπεις στο ματι και θα τους ενοχλεις τοτε θα σου ταξουν θα σου δωσουν χρηματα εξουσια και δεν ξερω τι αλλο και τοτε ειναι που θα αλαξουν ολα.εχεις παει ποτε σε διαδηλωση να φας δακρυγονα?μπαααααααα δεν νομιζω. επειδη εχω δει πολλους στην ζωη μου σαν εσενα γιαυτο σου λεω οχι λογια μονο πραξεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. μπορω να μπω μπροστα! οποιος θελει να συμμετεχει ας μου στειλει ενα μαιλ nicos.geor@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. 29 ΜΑΙΟΥ 2011
    Εδω και 4 ημερες οι πλατειες ολης της χωρας γεμιζουν απο χιλιαδες,εκατονταδες αγανακτισμενους πολιτες.ηρθε η ωρα να κανομε την επανασταση μας ,δεν αντεχομε αλλο να μας ξεφτελιζουν οι ξενοι,να πωλουν την πατριδα μας αντι πινακιου φακης,να αδειαζουν τις τσεπες μας και αυτοι να πλουτιζουν,να εγραφουν τις βιλες τους σε off shore εταιρειες ...κλπ....ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΜΕ ΑΛΛΟ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ...ΙΔΡΥΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ!!!ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Διατηρώ κάποιες επιφυλάξεις αλλά μαζί σας και εγώ. Η ιδέα είναι σωστή αλλά πρέπει να πραγματοποιηθεί το συντομότερο. Καλό θα ήταν να μπούνε μπροστά κάποιοι δικηγόροι και ειδικοί επιστήμονες για να ξεκινήσουν τη διαδικασία. Να αυτό οργανωθούμε όπως το κίνημα των διοδίων αλλά πιο πολιτικοποιημένο.
    028
    Ένας ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ Μηχανικός
    Φυσικά ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ διόδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. ΜΑΖΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΣΑΣ ΝΑ ΜΕ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. μπραβο παιδια.καλη αρχη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. ΚΑΛΙΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΕΓΟ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΝΑ ΜΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΤΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Καλησπέρα. Έχετε ιδρύσει κόμμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Προτιμώ την αναδιοργάνωση της ΕΠΕΝ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. Για να μπω εγω σε ενα κομμα δυο πραγματα θελω ΦΥΣΗ και ΠΟΛΙΤΗΣ να ειναι η βαση και απο εκι να νακσεκιναν ολα δεν με ενδιαφερι αριστερα και δεξια για εμενα εχι σιμασια ο ταλεποριμενοσ ελληνας και οσεβασμος για το περιβαλον....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. Ελληνική ελπίδα για την ελπίδα κάθε Έλληνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή